Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit eszik/evett 2hónapos...

Mennyit eszik/evett 2hónapos babátok?

Figyelt kérdés
Tápszeres a kisfiam, az orvos szerint sokat eszik diétáztatni kéne... Vicc... Kiváncsi vagyok más babák mennyit esznek.
2013. máj. 30. 19:02
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Úgy jutottunk idáig hogy amikor kevés volt neki sírt nem akart aludni sem így csináltam plusz 10milit, megette és szépen megnyugodott bealudt. Legközelebb már 10milivel többet csináltam, volt h kellett neki volt hogy ott hagyta. És igen, nálunk is úgy van h annyit eszik amennyi kell neki, ha nem kell neki az utolsó 10 mili akkor kilöki a cumit, kifolyattja a száján vagy csak egyszerűen nem szivja már. Nem tudnám tuleteni ha akarnám sem. Azt viszont elfelejtik h 6centit nőtt, csoda hogy igényli a többet??? Most fél kanállal kevesebb tápszert rakok a vizbe éspróbálom a 2oránkénti evést fokozatosan kihuzni 3-ra. Ne mondja nekem egyikőtök sem ha akár csak 10milivel is kevesebbet adnátok akkor fel sem tűnne a babátoknak. Nem hülyék csak picik. Tudják mi kell nekik és harcolnak is érte. Legalábbis az én babám ilyen. :)
2013. máj. 31. 12:48
 12/17 anonim ***** válasza:
ne tegyél bele kevesebb tápszert! nem véletlenül van a dobozon az útmutató! a gyereked magas is, nem csoda, h. nagy súlyú.
2013. máj. 31. 15:40
 13/17 anonim ***** válasza:

Nézd már meg a táblázatot amit belinkelt.

Akkora a 2 hónapos babája,mint egy 5 hónapos!!

Szerintetek ez normális???

2013. máj. 31. 15:55
 14/17 anonim ***** válasza:
49%
Nem azért nagy a babája, mert "sokat" eszik, hanem mert ilyen az alkata, ráadásul hosszú is! Az is a tápszer miatt van, mi? Hihetetlen, hogy már most kezdődik a súly-hisztéria. Annyit kell adni neki, amennyit kér, amennyi után már nem sír! Koplaltassuk a 2 HÓNAPOS gyereket, csak mert nagyobb súlyú az átlagnál? Ugyanennyit evett az enyém is, mégsem volt 7 kiló. Na hol van a logika? Sehol! Mert minden baba más, minden babának más az igénye. Ők is emberek. Én megeszek egyszerre 3 adag kaját is, a párom csak egy felet. Itt kezdődik a probléma, hogy már 2 hónaposan meg kell felelni az elvárásoknak, és csodálkoznak, hogy később az emberek hánytatják magukat, mindenféle bogyó beszednek, csak hogy minimum átlagos testsúlyuk legyen. Itt kezdődik, hogy nem arra tanítják az embert, hogy elfogadja saját magát. 7 kiló! Van, aki ennyivel születik! Egyáltalán nem olyan sok, hogy rögtön szirénával a fejünkön rohanjunk vele ide-oda, meg hallgassuk, ahogy szegény sír az éhségtől, csak hogy ÁTLAGOS legyen. Undorító!
2013. máj. 31. 16:41
 15/17 anonim ***** válasza:
az lehet, h. a súlya egy 5 hónaposé, de a magassága is!
2013. máj. 31. 17:08
 16/17 anonim ***** válasza:

"A csecsemőkori elhízás:

Miután a baba megszületett, a legtöbb szülő boldog és elégedett, ha gyermeke jó étvágyának köszönhetően gyorsan gyarapszik és mindezt a jó egészség jelének tekintik. Sokan azonban nem figyelnek oda kellőképpen a baba valódi szükségleteire és könnyen előfordulhat, hogy akaratukon kívül túletetik gyermeküket. Az elhízás elsősorban azokat a babákat veszélyezteti, akiket tápszerrel táplálnak.

Mesterségesen táplált babák esetében gyakoribb az elhízás, mint anyatejes társaiknál.

A tápszeres babák szülei hajlamosak túl gyakran és túl sokat etetni gyermeküket, amely következtében pedig gyors súlynövekedés léphet fel.A pufók babák valóban aranyosak és szüleik szerint "egészségesek", azonban a csecsemőkori elhízás a gyermek egész életére hatással lehet."

Ez egy tudományos cikkből van!

2013. máj. 31. 17:24
 17/17 anonim ***** válasza:
És egy tudományos cikk miatt hagyjam sírni a gyereket, ha még éhes? Ne már...
2013. máj. 31. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!