3 hetes babát bekenhetek esténként BABA testápolóval?
Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 18:57
21/27 anonim válasza:
Szia! Kulfoldon elek ahol nincs gyogyszertari kence babaknak de itt azt ajanljotta nekunk a vedono, hogy olivaolajjal vagy napraforgo olajjal nyugodtan be lehet kenni a baba boret ha szaraz. A mienk is az volt, de mostmar sokkal szebb a babam bore.
22/27 anonim válasza:
Napraforgó olajjal kend le fürdés után.
23/27 anonim válasza:
Ha nincs más, jó a napraforgóolaj is. Az agyonillatosított kozmetikai testápolótól biztosan.
24/27 anonim válasza:
Nem kenném baba testápolóval. Én is túl hordtam a fiamat, szintén száraz a bőre. Szintén jonhsonsal kezdtem. Aztán átváltottam Gabi fürdetőre és Babe testápolóra. Egyetértek abban a többiekkel hogyha megfelelően kezelnéd a bőrét már rendbe jött volna. Ha továbbra is ilyen szemellenzős leszel csak rosszabb lesz a helyzet, mert innen már csak pár lépés és meg van az ekcéma. Ezt szeretnéd? Szerintem ne azt hajtogasd hogy túl hordtad és ezért száraz a bőre, hanem kezeld megfelelően. Mert így csak homokba dugod a fejedet, én úgy látom. Amíg nem tudsz venni testápolót, addig jó az olíva, napraforgó esetleg parafin olaj is.
25/27 anonim válasza:
A lányom bőrét a Gabi fürdető és a Gabi testápoló szárította ki nagyon durván.
A gyerekorvos Naturlandos fürdetőkenőcsöt és gyógyszertárban kikevert testápolót írt fel,tökéletesen helyrehozták a bőrét.Most 21 hónapos és még mindig a fürdetőkenőcsöt használjuk,gyönyörű,puha,selymes a bőre.
Egyébként a Johnson babatermékeire nagyon sok újszülött allergiás.
Nálunk a kórházban Neogranormon fürdetőt használtak a csecsemősök.
26/27 anonim válasza:
25.vagyok:
én is túlhordtam,41.héten született a lányom,de a bőrével akkor még semmi gond nem volt.
27/27 anonim válasza:
Nem tulhordás miatt van hanem a rossz termékről! rögtön ke fognak róla tiltani de ha nem akarod úgysem hiszed el! Majd a szteroid jobb lesz! Menj el a gyerekorvoshoz és beszélj vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!