Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hetes babát bekenhetek...

3 hetes babát bekenhetek esténként BABA testápolóval?

Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 18:57
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy azért száraz a bőra mert nagyon túlhordtam. Sajnos el volt számolva az egész terhesség és mire megszületett sajnos nagyon tönkrement a bőre.
2013. máj. 30. 19:30
 12/27 anonim ***** válasza:
91%
a johnsons nagyon szárítja a bőrt. Én elvinném gyerekorvoshoz, és ő mondja meg mit lehet kenni rá. A BABA cuccok sem éppen jók. Én nem szerettem a gyógyszertári kencéket, próbáld ki a Gabit esetleg.
2013. máj. 30. 19:38
 13/27 anonim ***** válasza:
91%
tudod ha jó szereket használnál már rég rendbejött volna....ez is bizonyitja ezek sza,ok...ha most a te bőrödről lenne szó azt mondanám kend amivel akarod(mert látom nem hallgatsz senkire)de így mégegyszer leírom ne kend vele
2013. máj. 30. 19:47
 14/27 anonim ***** válasza:
Ezen ne aggódj! Én is túlhordtam a fiamat 9 nappal,neki is hámlott a bőre,nagyon száraz volt. Kétszer kentem be gyógyszertári fürdetővel,még utána is hámlott. Kb. 1-másfél hónapos volt,mire elmúlt neki mindenféle kenegetés nélkül és azóta is gyönyörű a bőre,a doktornő és a védőnő is mindig szóvá teszi.
2013. máj. 30. 19:50
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
A Johnsons termékek a legrosszabbak, soha nem kenném ilyen pici babára. Ha nem akarod gyógyszertárival kenni, akkor vegyél Babe termékeket. Drágák, de azok tényleg nagyon jók.
2013. máj. 30. 19:52
 16/27 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy nem halgatok senkire, hanem hogy egész egszerűen jövő keddig nem tudok venni neki.
2013. máj. 30. 19:58
 17/27 A kérdező kommentje:
Sajnos nem csak 9 nappal hordtam túl. Az orvos szerint 3-4 héttel tovább maradt bent és még így is indítani kellett.
2013. máj. 30. 19:59
 18/27 anonim ***** válasza:
90%
én csak leírtam az én példámat. Oké,te tovább hordtad a babád (na de ennyivel??.....),de akkor legyen már eszed és add fel az elveidet,mert ilyen súlyos esetben,ahogy leírod,nem fognak használni a nivea,johnsons és társai,erre speciális krém kell. Ha más nincs otthon és te nem tudsz egyelőre másikat venni,akkor inkább ne kend be. Mindenesetre érdekes egy nő vagy...
2013. máj. 30. 21:01
 19/27 anonim ***** válasza:
93%

BABA testápolóval semmiképp, csak kárt teszel vele. Johnson's az egyik legrosszabb babakozmetikum. Gyógyszertári a legjobb. De ha nem tudsz neki most semmit sem venni, akkor kend csak a babaolajjal, semmi mással. Esetleg, ha tudsz venni olívaolajat akkor azzal, de BABA testápolóval semmiképp, még felnőttként sem használnám. Nem tudom miért nem váltottad ki a gyógyszertárit, sokáig elég és jó és még olcsóbb is, mint az ilyen Johnson's-ok, tele kőolajszármazékkal.

De vannak nyitva hétvégén is gyógyszertárak és recept nélkül is kiadják, csak kicsit drágább! Vagy ajánlom a Bübchen termékeit vagy a Babé termékeket, azokat lehet újszülöttnek is használni.

Remélem a keddet nem azért írtad, mert akkor lesz családi pótlék, mert akkor igen felelőtlen vagy, hogy nem váltottad ki a receptet szülés előtt, vagy mikor a baba megszületett. Neki fürdetőből is csak gyógyszertárit lehet használni és a popsikrém is nagyon jó!

2013. máj. 30. 21:31
 20/27 anonim ***** válasza:
Nekem is azt mondták , hogy tulhordtam és sajnos 14 hónaposom a mái napig csunyán ekcémás.
2013. máj. 30. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!