Beadatta már valaki a HN1N oltást magának vagy a pici babájának?
NEM!
Ne adasd be se magadnak, se a gyerekednek, nincs normálisan tesztelve, rohammunkában állították elő a vakcinát, ráadásul egy több 10 évvel ezelőtt az USA-ban pusztító vírust használtak fel, nem a mostanit.
Az orvosok sem szívesen adják be, csak, ha valaki nagyon kéri.
A hosszú távú mellékhatásokról semmilyen adat nem áll rendelkezésre.
Ez a vírus egy gerjesztett pánik, nagyon sok pénz van benne, mármint sokat kaszálnak a gyógyszergyárak, ők fújták fel ennyire.
Egyébként orvosbarátnőm mondta, hogy a lefolyása ugyanolyan mint egy sima influenzáé, és nem törvényszerű, hgoy mindenki elkapja.
Inkább azt a pénzt, amibe ez a kéteseredetű, kétes mellékhatású vakcina kerülne költsd gyümölcsökre és zöldségekre, többet érsz vele, és azoknak tuti nincs semmilyen mellékhatása, tegnap bemondta a tv is, hogy mivel nincs infó a mellékhatásokról, így később beperelheted a gyógyszergyártó céget...
Szóval, ha nem akartok kísérleti nyulak lenni, inkább ne adassátok be.
Amúgy írd be a keresőbe "h1n1" és rengeteg ugyanilyen kérdést fogsz találni, rengeteg válasszal.
4 hónapos a lányom.
És NEM adatok neki oltást. H1N1-et pláne nem! A hosszútávú hatásaira nincsenek tesztek, plusz mire beoltanak, a vírus mutálódik és nem ér az oltás semmit.
Viszont ki tudja mit okoz a fejlődésében a gyereknek. Anno is volt influenza elleni oltás, lett is szövődménye a gyermekbénulás, úgy hallottam.
És mi is járunk közösségbe (baba-mama klub, céges gulyásparti, bevásárlás, város, akármi). Nem ész nélkül, mert visszavettem a menőkékből, ahogy jön a taknyos időjárás, de azért megyünk.
Igaz én adom neki az aloe vera gélt, plusz védi az anyatej. Én meg iszom a gélt és szedem az immunerősítő kapszulát, az gyakorlatilag olyan, mint egy influenza elleni védőoltás.
Fentiekből következik, hogy nem tudok segíteni a mellékhatások tekintetében, de szerintem erről az orvosok sem tudnak többet.
Szép napot!
Szia!
Szerintem nem kell hónapokig begubózódva élni. Már a legtöbb helyen párszáz forintért lehet venni olyan gélt, ami szárazon (vagyis víz nélkül) fertőtlenít. Bevásárláskor letörölgetem a bevásárlókocsit fertőtlenítő kendővel - anyu eü-s onnan van, nem láttam még kereskedelmi forgalomba, csak a pumpás verziót manikűrösnél. Rendesen odafigyelek az alapos kézmosásra és szedjük a c-vitamint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!