Nagy baj ha 3 naponta csak lezuhanyoztatom a babát és nem pancsiztatom kádba? 3 honapos
Az úgy más! A kérdésed félreérthető volt!
10-es voltam
Ha most azt írod, hogy nem 3 naponta fürdik, akkor rosszul írtad ki a kérdést, mert egyértelműen az jön le belőle, hogy letusoltatod, aztán két nap nem fürdik, aztán a 3. napon újra tusolás.
Szóval ha csak 3 naponta fürdik az szerintem sok időkimaradás, még ha minden másnap az hagyján, bár én minden nap fürdetem a fiam, nem tagadom volt olyan 1-2 hónapos korában, hogy bealudt este és ezért nem keltettem fel, így kimaradt egy nap, de nem csináltunk rendszert belőle.
Amennyiben minden nap fürdik és a 3. napon csak tusolás, azzal nincs semmi gond, hiszen minden mosdatod, bár a logikát nem értem, hogy két nap kád, aztán egy nap tus. De lehet, hogy csak én értelmezem rosszul...
Számomra egyértelmű volt a kérdés. (ha azt írta volna, hogy csak 3 naponta zuhanyoztatja.... de nem ezt írta)
Semmi probléma nincs ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!