9 hónapos babának milyen játék?
Figyelt kérdés
Milyen játékot érdemes venni egy ekkora babának?Mi az amivel lehet már fejleszteni a képességeit?2013. máj. 28. 23:18
1/6 anonim válasza:
Szia! Kislányom 9,5 hónapos és épp most tervezzük, hogy veszünk neki olyan játékot, nem tudom pontosan mi a neve, de formákat kell a helyükre tenni.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen,erre én is gondoltam meg az egymásba rakható poharakra. Csak az bizonytalanított el,hogy tudja e használni.De akkor megpróbáljuk mi is majd:) Köszönöm! Nem tudom nektek van e de nézegettem ezeket az interaktív játékokat is amit ha megnyomsz mondja a testrészeket,színeket,számokat de ezt még feleslegesnek tartom.Vagy csak én vagyok vele így?A számok meg a színek még szerintem koraiak.:)
2013. máj. 28. 23:32
3/6 anonim válasza:
Szia!Igaz lányom 10 honapos, nekünk van egymásba pakolhato hordocskak, de meg csak össze vissza pakolgatja, meg szetszedi, de szereti, van olyan farmja amin állatokat kell meggyőznie és mondja a nevét és hangot ad ki, de ez egyáltalán nem érdekli! Nálunk van egy babakonyha(3,5 éves tesoe) azzal eljatszik egy csomót, van egy olyan játéka, amin muanyag karikakat kell osszefuzni, imádja!
4/6 anonim válasza:
Koraiak, így van!
Az én 8 hónaposom kedvenc játéka az egymásra építős torony! Az az egy, amire bármikor odajön, ha valahonnan el szeretném csalogatni :) Most még csak lerombolja, és az elemeit eszegeti, egymásba próbálj a rakosgatni, idővel majd mást is játszik vele. Illetve ütögetni szeret a kezével, lóbálni - én valami zenélő gombos valamire gondoltam, amit ha püfölget, hangot is ad ki, vagy akár még világít is - az is befutó lehet :) Meg a legújabb újítás a vastag színes zsírkréták, nagy papírokkal - még nem próbáltuk. Imád hintázni, ha itthonra kapna hintát, az lenne a non plus ultra :D
5/6 anonim válasza:
Kisfiam jövő héten lesz 9 hónapos. Mostanában azzal szórakoztatja magát, hogy egy tálba/dobozba bepakolja a kisebb játékokat, majd kiborítja és újra pakolja őket. Minden zenélő, beszélő, hangutánzó játék érdekli (főleg ha még villog, világít is). De még mindig a labda a favorit, mindegy, hogy kicsi, nagy, gumi, műanyag, azokkal nagyon jól elvan. Van formabedobós labdája is, de nem nagyon érdeklik még a formák, csak annak is a gömb (labda) része.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket és tapasztalatokat, így legalább nem felesleges dologra költünk:)
2013. máj. 30. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!