A gyerekorvos biztos hogy olyan tápszert ír fel a babádnak, ami a korának megfelelő. Viszont 10 hónaposan naponta 2-3-szor kellene már szilárdat ennie. Nagyon kellene neki a gyümölcs. Hónap elején mindenképpen vegyél neki. Húst kap a főzelékhez?
2013. máj. 28. 17:48
2/15 anonim válasza:
nem baj:)
3/15 anonim válasza:
Mármint 1-es tápszert? Ezt meg kéne a dokitól kérdezni, bár ha ő írja, akkor tudja. Nem hinném, hogy baj, de én mindig a korának megfelelőt adtam. A tápszer elvileg teljes értékű, de én adnék gyümölcsöt is mellé. Szóval nem baj, de ha telik rá, majd adj neki gyümölcsöt és husit a főzelékbe.
4/15 A kérdező kommentje:
Persze húst minden nap kap a főzelékbe ,pedig nem is kéne!
Gyümit is kap ,frisset is meg ,üvegeset is ,tejpépet is csak mint irtam a hónap véfe nagyon gázos
mivel a gyedemből csak az egész hónapra 30.000ft marad ,ez pelusra kajára tisztítószerekre ,fürdetőszerekre!!
Szerintem igy már biztos mindenki megérti!!Bár nem hiszem hogy magyarázkodnom kéne!!
Igen Lactogen 1 tápszert eszünk ,és a doktornő irja fel és tudja mennyi idős a babám!!Csak arra gondoltam hogy nem táplálja már eléggé!!
Köszönöm a válaszokat
2013. máj. 28. 17:55
5/15 anonim válasza:
Hát, ha hízik rendesen, akkor nem lehet gond, szerintem, bár elég furcsa.
2013. máj. 28. 18:05
6/15 A kérdező kommentje:
Igen hízik rendesen ,mult héten voltunk egészségesen és 9100gr és 73 cm
3600 gr született a drágám!!
Doktornő maximálisan meg van elégedve vele, mindig szt mondja jaj de szép hát
Mi a furcsa????
2013. máj. 28. 18:17
7/15 anonim válasza:
Az én doktornőm is azt mondta az 1-es tápszert kaphatja a kislányom 1 éves korig.
2013. máj. 28. 18:20
8/15 anonim válasza:
Hát fél éves korig szoktak 1est írni, a kettesben több a kalória, laktatóbb. Az én babám még kicsit "túlsúlyos" is, mégis át kellett térnünk 2-esre. Persze minden doki mást mond.
2013. máj. 28. 18:24
9/15 anonim válasza:
Mire ez a sok felkiáltójel és kérdőjel, kérdező? Senki se támadott meg. Normális válaszokat kaptál, mi a probléma? :)
2013. máj. 28. 18:30
10/15 anonim válasza:
Szia! Én kislányom is olyan 1-es tápszert eszik, amit 1 éves korig lehet neki adni, pont a múltkor kérdeztem rá. Hát mi is ugyanúgy vagyunk hónap vége felé, mint ti, de akkor is kap gyümölcsöt a kislányom, azt ne hagyd ki, mert nagyon fontos. Én kislányom 2-szer kap tápszert egy nap és 3-szor szilárdat. 9,5 hónapos
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!