Mindenképpen javasoljátok a légzésfigyelőt?
Szinte minden baba "elfelejt" álmában levegőt venni?
Mik a tapasztalatok?
Természetesen nem "felejt el" minden baba levegőt venni álmában, de azt nem tudhatod előre, hogy a te babáddal így lesz-e. Sajnos nem csak koraszülött, beteg babákkal fordul elő a bölcsőhalál, sok esetben egészséges (vagy egészségesnek hitt) babákkal történik meg, anélkül, hogy bármilyen rizikótényező lett volna.
Nekem is mondták már, hogy feleslegesen kidobott pénz a légzésfigyelő, erre mindig azt válaszolom, hogy úgy legyen, remélem tényleg felesleges és nem lesz rá szükség. De ha mégis, akkor életet menthet! Emellett úgy gondolom, hogy nem ilyesmin kéne spórolni. Inkább ne legyen baldachin, zenélő forgó, ötszáz plüss állat, de olyasmin, ami megmentheti a gyerek életét, én nem spórolnék.
Nekünk pelenkára csíptethető volt, nem volt téves riasztás (leszámítva, amikor 1-2szer sikerült valahogy ledolgoznia magáról). De inkább legyen 100 téves riasztás, mint hogy egyszer ne riasszon, amikor baj van. Én biztos nem tudtam volna nyugodtan aludni nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!