Ti viszitek magatokkal a babátokat a wc-re?
Dehogy viszem!
Épp elég lesz nekem, hogy ha már tud mászni, úgyis jön utánam.
igen amíg az anyuka kicseréli a betétjét mert meg van a baja!
én sem viszem,inkább sírjon 2 percet!
Szerintem a gyereknek semmi baja nem lesz, ha látja, hogy ülök a wc-n, vagy szöszmötölök, bármit csinálok, ő még úgysem érti. De eszembe nem jutott soha, hogy vigyem magammal, így van, úgyis utánam jön, ha akar.
Egyébként nálunk szemben van a wc-ajtó a nappalival (panel) így egy kicsit nyitva hagyom, még kukucsolni is szoktunk (most kezdte) így legalább arra is rájön, hogy nem tűntem el, hanem csak ott vagyok az ajtó mögött. De amíg pici volt sem vittem soha, ettől nem sírt.
Inkább most azon "parázok", hogy amíg én ott ülök, addig nehogy épp akkor akarjon valami új mozgásformát kitalálni, és elvágódni és nem tudok azonnal rohanni, mikor sír, hogy megütötte magát. De nyilván nem izgulok ezen sem, csak eszembe jut, mert már volt rá példa. (most kezd felkapaszkodni és térden állva próbál ácsorogni, sajnos néha hátrapuffan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!