Az angyalka téma nekem is kicsit a már meghalt babákhoz kapcsolódik (talán mert sok lett a vetélés mostanában amiről tudok-hallok és mindig angyalkának emlegetik őket meg van is egy ilyen oldal szóval nem tudok elvonatkoztatni) de ezen a képen hirtelen fel se tűnt az angyalszárny csak egy cuki meztelen babát láttam meg a szüleit akik szeretik egymást.
Nekem nem sok egyáltalán , ezek a művészi fotózások tényleg ilyenek szoktak lenni.
Szerintem jó kép.
Az anyuka nem a következő szépségkirálynős forduló beharangozójába szánja a képet, hanem a családi fotóalbumba. Tehát lényegtelen, hogy szép vagy nem szép.
És igen. A családi fotók általában a kívülállók szemében giccsesek. Hidd el, a tied is az lesz mások számára.
Kedves válaszoló,nincs is exem,de azért köszi :)
Hát nem tudom,hogy ezt milyen kontár "fotóművész" csinálta,mivelhogy ilyet mindenki tud csinálni,aki már látott fényképezőgépet működésben :) vagy oké,ha valaki ingyen fefotózta őket.
De ha ezért még fizettek is,akkor jó nagy átverés volt,vagy a szépérzékük mélyen a béka hátsó fertája alatt van...
Itt van pl. ő,na ő jó képeket csinál ahogy elnéztem,nem ilyen giccsparádékat:
Kedves kérdező!
" meg az anyuka is ronda"... háát... no comment, te biztos tökéletes vagy, már bocs
Remélem, hogy úgy szólsz a témához, hogy legalább valami fotós végzettséged van. Komolyan, nincs jobb dolgod, mint ilyeneken rugózni?
"az anyuka meg ronda"-te meg ezek szerint unintelligens vagy, de legalábbis tökéletes.
Hogy neked mi tetszik, az a te dolgod, majd úgy fotóztatod a gyereked meg magad, ahogy neked jó.
5. vagyok!
Nekem tetszenek a belinkelt oldalon lévő képek. Lényegesen egyszerűbbek, mégis kiemelik a meghittséget.
(Az, hogy hogy néz ki a képeken a baba/mama/apuka, annyira tök mindegy. Én se tartom magam egy bálkirálynőnek, de nem is egy publikus oldalra szánnám a képeket. ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!