Mitől jobb egy márkás cumisüveg, egy nem márkásnál?
Nem a márkától fog függni, hogy a babád melyiket fogadja el és melyiket nem.
Mi vettünk egy Tommee Tippee-t és egy Nuk-ot. A TT odaadtuk, utána a Nuk-ot nem is fogadta el. Ha nem akarsz márkásat venni, vegyél egy sima "snasszt" és ha nem válik be, akkor még mindig vehetsz másikat.
Egyenlőre egy simát vettem, de elbizonytalanodtam, hogy sokan egy-egy márkára esküsznek...biztosan buta kérdés, de nem tudom mivel lehet jobb egy Aventes pl.
:S
Szia én a Tommee Tippee-re esküszök, nem szerette a babám a többi márkát és a márkátlant sem, sajnos pedig elég drága ez a cumisüveg. Minden esetre szerintem megérte, és a következő babámnak is azt fogom venni.
Kedves utolsó válaszoló ha nem tudsz értelmeset írni ami a kérdéshez kapcsolódik akkor ne írj inkább semmit.....
Mivel a kérdés írva van, és rosszul , ezért a kérdéshez tartozik. Ha írott formában van a kérdés, akkor az helyesen legyen leírva.
Avent üveget használtunk. Sosem vettem márka nélkülit
Nekünk Aventes üvegeink vannak főként és Mam. Mindkettőt
szeretjük.
Egyébként van márkátlan, vagyis DM és Rossmann sajátmárkás olcsó cumisüvegünk is, de azt viszont csak nagyon ritkán használtam, mert mint otthon kiderült ezek az olcsóbbak nem sterilizálhatóak mikrós sterilizálóban. És nálam ez szempont, mert nem akartam főzögetni.
De ha ez nem szempont, akkor semmivel sem rosszabb szerintem, nálunk az olcsóbból is ugyanúgy megitta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!