Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Avent vagy Tommee Tippee...

Avent vagy Tommee Tippee cumisüveg a jobb? Kinek mi vált be egy újszülöttnél?

Figyelt kérdés

2013. márc. 5. 10:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha azért, mert nem tudod szoptatni, akkor Avent

Másfelől, ha tudod szoptatni ( vagy még nem született meg és tervezed, hogy majd szoptatod), akkor egyik sem.

2013. márc. 5. 10:12
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk egyik sem vált be. A MAM lett a nyerő
2013. márc. 5. 10:13
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak Aventot használtam, nekünk nagyon bejött. Tommee Tipee-ről nem tudok nyilatkozni, de jókat hallottam róla is.
2013. márc. 5. 10:14
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok cumisüveget kipróbáltunk,mert hasfájós volt a kislányunk...nekünk a Dr.Brown's cumisüveg vált be.
2013. márc. 5. 10:28
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is a MAM vált be.Avent,Tommee Tippee,Nuby,ezeket el sem fogadta.
2013. márc. 5. 10:30
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Tommee Tippee-t használunk, az Aventből egyáltalán nem tudott inni.
2013. márc. 5. 10:31
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

nekünk mindkettő volt. az Aventosat a mellszívóhoz adták, a Tommee Tippeet vettük, mert nagyon jónak tűnt a cumi kialakítása és hasfájós babáknak is ajánlják.

én előre felkészültem cumisüvegből is (2 db), mert nem tudtam, hogy mennyi tejem lesz, és nem utolsó pillanatban akartam keresgélni, de abban igaza van az egyik válaszolónak, hogy ha szoptatsz és van is elég tejed, akkor nem is kell az üveg :)))

a kérdésedre visszatérve: Aventosból etetve mindig rázta a fejét, mocorgott, hasfájós pózokat produkált (pedig nem volt egyáltalán hasfájós), míg a TT-nél nem volt ilyen, nyugodtan evett belőle és nem szokott le a ciciről sem :))))

2013. márc. 5. 10:58
 8/13 anonim ***** válasza:
Mi is csak Avent-et használtunk, teljesen meg voltam/vagyok elégedve vele. Más nem is próbáltunk, így a TT-ről nem tudok nyilatkozni.
2013. márc. 5. 11:45
 9/13 anonim ***** válasza:
TT-ot használunk.:)
2013. márc. 5. 11:55
 10/13 anonim ***** válasza:
Tommee Tippee, az aventesből mindenhol folyik és nagyon vacak a cumi formája.
2013. márc. 5. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!