Hány fok alatt adtok harisnyát a 14hó körüli gyereketekre sétához, nadrág alá?
Ne a fokokat mérd kérlek, hanem magadból indulj ki, +1.
Ez annyit jelent, hogy ha te szivesen veszel már valami melegebbet magadon, akkor a kicsit egy fokkal melegebben kell öltöztetni. Ha neked meleged van egy pólóban is, akkor a picúrt hüvösre kell vinni. Az ő hőháztartásuk még érzékenyebb a miénknél, de ez a +1, ez nálam mindig bevált.
13 hósa lányom, és már jár, de néha ha elfárad, még tolom a kocsiban. Mivel ott nem mozog, jobban elfér rajta a harisnya.
Én a napokban már adtam rá a délelőtti sétáknál (10 óra körül), mert napon tényleg kellemes idő volt, de árnyékban elég hűvös és ráadásul a szél is kellemetlen volt - legalábbis itt nálunk.
A délutáni utáni sétáknál (kb 15 óra) már nem adtam rá.
Persze babafüggő is, de nálam is bevált a hozzám képest+1 réteg elv.
Sziasztok
Én meg ma úgy altattam,hogy egy hosszú újjú rugi+zokni+egy vékony pamut kis kardigán,és egy ahhoz tartozó nadrág. Végre ma nem is volt hideg a kis nózikája reggelre. :)
Üdv.:egy 2 hónapos pici lány anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!