Mik azok a babafelszerelések, babaápolási holmik amiket megvehetek még a születése előtt?
Akkor mire gondolsz?
Ha szoptatni tudsz, akkor az etetéssel nem lesz gond. Pelenka kell, de abból sem kell az elején betárazni.
Ápolási cuccokat felírja majd a gyerekorvos.
2-es vagyok, még
magadnak; jégzselé (baromi jól jön, ha vágtak, vagy szakadt a gátad)
fültisztító/vatta (mindenki másra esküszik köldökápolásnál)
A fürdetőt, alkoholt, hintőport, popsikenőcsöt, D és K vitamin a gyerekorvos írja majd fel, ha megszületett a pici.
Az első 2-3 hónapban, aztán lehet venni Gabit, Johnsonst, DM-eset, Rossmanosat, ami szimpi.
Neogranormon, vagy Bepanthem kenőcs jó ha van (akár sebes mellbimbóra, akár ha kiütéses a babapopsija, de ezeket nem lehet mindig használni)
Mást nem nagyon vettem. Ha félős vagy, akkor légzésfigyelő, bébiőr (nekem egyik sem volt, csak veszélyeztetett babánálé vennék (bagózás terhesség alatt, előfordult baj a családban koraszülés, oxigélnhiány, amúgy szerintem nem kellenek ilyenek....)
Ami nekem szuper volt még, a hordozókendő, főleg amikor már 2-en voltak....
Akkor azokat is megvehetem már most is?A fürdetőt,kenőcsöt?
Eláll a szekrénybe addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!