Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti meddig használtátok a...

Ti meddig használtátok a gyógyszertári fürdetőt?

Figyelt kérdés
És utána mit használtatok?
2013. máj. 25. 21:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Az én lányom 12 hónapos volt, amíg vízbe szétkenegetve használtuk (egyébként, ha melegít hozzá vizet az ember, teljesen felolvad, sőt úgy is próbáltam, hogy forraltam vizet és az egész tubust belenyomtam, szépen felolvadt és amikor már langyos volt beletöltöttem tusfürdős flakonba és így már nem kellett kínlódni vele...)

Most viszont már úgy használom, hogy a vízbe Gabit teszek és mivel a lábszára és a karja száraz, ezért oda kenek a fürdetőből, nagyon szuperül hidratál!

Úgyhogy én szeretem, semmitől nincs olyan szép bőre a lányomnak, mint ettől!

2013. máj. 25. 23:44
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Őszintén? Egy percig se. Kőolajszármazékokat és egyéb, egészségre káros anyagokat tartalmaz. Kizárt, hogy a gyerekre kenjem. Amúgy is borzasztó a szaga, az állaga, lapáttal kéne agyonütni, aki feltalálta. A foreveres folyékony szappan teljesen természetes, nem allergizál és könnymentes, azt szeretjük, vagy a Weleda babafürdetőt.
2013. máj. 26. 06:53
 13/17 anonim ***** válasza:
1 éves a fiam, most is azt használjuk mert érzékeny a bőre. Ha büdös, ragad és nem oldódik, akkor rosszul van kikeverve a miénk még sosem volt ilyen. Annyi káros anyag van a bolti fürdetőkben hogy én minél később fogom csak a fiam bőrére kenni.
2013. máj. 26. 07:14
 14/17 anonim ***** válasza:
14 hónapos a lányom és a gyógyszertárit használjuk még mindig.
2013. máj. 26. 13:33
 15/17 anonim ***** válasza:
1 éves a kisfiam és még mindig azt használjuk. A miénk nem büdös, nem ragad.
2013. máj. 26. 14:01
 16/17 anonim ***** válasza:

Lányom 21hónapos,de még mindig azt használjuk,annyira puha,sima a bőre tőle :)

A haját samponnal mosom,arra sosem használnék egy kenőcsöt(egyik válaszoló említette,h ő arra is használta).

Azért ez a favorit,mert a boltitól nagyon kiszáradt a bőre.

2013. máj. 27. 14:54
 17/17 anonim ***** válasza:

16-os vagyok:

Én a Naturlandos Unguentun Hidrphilicumot veszem a gyógyszertárba,tubusos,orvos írja fel vényre,úgy olcsóbb.

2013. máj. 27. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!