Ha elsőre nagyon kevés tejem volt, másodszorra is kevés lesz?
Figyelt kérdés
Elsősorban olyanok válaszaira lennék kíváncsi, akiknek másodszorra sikerült kizárólagosan szoptatni vagy legalább is több tejük volt. Érdekelne, hogy mit csináltak másképp.2013. máj. 25. 17:38
1/7 anonim válasza:
Szia!
Nálam úgy alakult, hogy első gyereket csak 1,5 hónapig tudtam ciciztetni, mert elapadt a tejem. Másodikat 9 hónapig, de akkor is ő választotta el saját magát én még szoptattam volna. Most 1,5 hetes a harmadik babám és sajnos egyre kevesebb a tejem:((
Szóval ne vonj le az első babából következtetést. Én mindent ugyanúgy csináltam mint mindig, fogalmam nincs min múlhat, hogy meddig tud valaki szoptatni.
2/7 anonim válasza:
Elsőnél már a kórházban pótolni kellett (nagyon nehéz és hosszú szülésem volt az első 24órát végigaludtam) 2hónapig szopott csak,de végig pótolni kellett,kb 30ml volt a két ciciben összesen. Másodszorra vajúdás nélkül császároztak, könynebben felépültem és az első napokban 70ml volt egy ciciben ,viszont ahogy hazajöttünk nagyon lecsökkent a mennyisége kb 30ml volt (jó esetben) a két ciciben, én a fárattságnak tudom be,amíg csak pihentem és szoptattam sok tejem volt, itthon meg szinte semmi.
3/7 anonim válasza:
elsőt kb 3-4 hétig tudtam szoptatni,
másodikat 1-2 hétig.
császáros volt mind a kettő.
4/7 anonim válasza:
Egyik ismerősöm első babáját nem tudta szoptatni másodikat viszont még másfél éves korában is, és azt mondta hogy semmit nem csinált másképpen.
5/7 anonim válasza:
Elsőt 4 hónapig nagy szenvedések árán. Másodjára belesz@rtam ki mit mond. Igény szerint szoptatom, nem fejtem sose. Az első 6 hónapban minimum 3 litert (én teát ) ittam.ennek örömére 11 honapja szoptatok minden gond nélkül. Ha igy tettel volna az elsővel is... Most már mindegy legalább a kettőből egynél sikerült.
6/7 anonim válasza:
Javitok: ha igy tettem volna .....
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tapasztalatokat, ezek szerint még reménykedhetek, hátha menni fog... Kedves Utolsó, milyen teát ittál? Vagy csak sima teát?
2013. máj. 26. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!