Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi folyadékra van szüksége...

Mennyi folyadékra van szüksége egy 14 hónapos gyerkőcnek? A kislányom cumisüvegből megivott akár 5-6 dl teát, vagy gyümölcslevet egész nap, viszont most, hogy csőrös pohárra váltottunk jó ha megiszik 2-3 dl-t.

Figyelt kérdés
gondolom elveszett a szopizás élménye, és csak akkor iszik, ha szomjas. Elég lehet ez? Vagy adjam még vissza neki a cumisüveget? Kinek mennyit iszik 1 év körüli babája?! Sógornőmnek döbbenet, de azt meséli, napi 3 liter teát iszik a másfél éves kisfia, és azt is csak a Hipp instant teából. Szerintem ez túlzás, szerintetek?!

2013. máj. 25. 14:19
1 2
 11/11 Kerria ***** válasza:
54%

Nem kell sajnálni, csak én annyira nem értem... ilyenkor örülnék egy válasznak, hogy mit csinálhatok rosszul... vagyis inkább más szerint, mert ugye ez az egész mindenkinél mindig másképp zajlik.

Mindig vannak ilyenek, már megszoktam én is... csak most még csak nem is kötekedtem, vagy ilyesmi, ezért nem értettem...

2013. máj. 25. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!