Fűtötök már fürdésre? Illetve mit adtok 7,5 hós babának uzsira? Ha főtt kaját adtok, az husis?
Figyelt kérdés
2009. okt. 4. 17:10
1/8 anonim válasza:
Mi nàlunk központi fütés van,estére mindig van fütösünk kb 1 hete.Én husos kajàt ebédre szoktam adni,délutàn gyümölcs.
2/8 A kérdező kommentje:
Panelba lakunk, és még szopizunk.
2009. okt. 4. 17:23
3/8 anonim válasza:
Mi már fütünk,hösugárzóval! Hideg van már,én is meg vagyok fagyva! =) A másikra nem tudok válaszolni,mert még csak 3 hósak vagyunk.
4/8 anonim válasza:
Csak fürdésre fűtünk hősugival, uzsi gyümölcs vagy tejpép.
5/8 anonim válasza:
Mi is 7,5 hónaposok vagyunk és igen fűtűnk elektromos radiátorral mert hideg van. Mi szopizunk és bébiételezünk.
6/8 anonim válasza:
9 HÓSAK VAGYUNK ÉS HŐSUGIVAL FŰTŰNK.DE ÉPP CSAK HOGY MELEGEBB LEGYEN MINT AMÚGY VAN.ÉN UZSIRA GYUMIT ADOK NEKI,HA MÉGIS FŐTT KAJÁT KAP ÉS EBÉDRE NEM KAPOTT HÚST AKKOR IGEN,HUSIST.
7/8 anonim válasza:
Mi épp ma fűtöttünk be először. De tényleg csak fürdésre, hősugival, és csak a fürdőbe.
8/8 anonim válasza:
Lányom 7 hós.Fürdésre hősugárzóval fűtünk.Ebédre főzi ami husis(hal,csirke,pulyka vagy marha hússal)uzsira gyümölcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!