Melyik kislánynév tetszik?
Figyelt kérdés
A vezetéknevünk Papp.
Papp Dorka
Papp Dorothy
Papp Hanna
Papp Jázmin
Papp Léna
2013. máj. 24. 20:34
11/16 anonim válasza:
Papp Dorka: nem tetszik, mert több ismerősömnek a kutyáját is így hívják, szóval én erre asszociálok
Papp Dorothy: nem magyaros, főleg az az "thy" a végén... a Papp-hoz meg főleg nem illik, nem tetszik. Akkor már inkább Papp Dorottya és ezt lehet akár Dorothy-nak is becézni
Papp Hann és Papp Jázmin: unalmas tucatnevek
Papp Léna: ez a legjobb, bár ezzel meg az a bajom, hogy túl rövid, de ez nem feltétlen baj
Nem gondolkodtatok esetleg hosszabb neven?
Papp Boglárka
Papp Izabella
Papp Johanna
valami ilyesmi.
Ha megbántottalak a véleményemmel ne haragudj, végül is a Ti gyermeketek, szerintem mások véleményére ne nagyon adj, a férjeddel beszéljétek meg:)
12/16 anonim válasza:
Dorka (bár én a Dóra nevet adnám és Dorkának becézném), a Léna nagyon szép! A Hanna és Jázmin nekem túl divatos.
14/16 anonim válasza:
A Dorkával hangzik legjobban a vezetéknév. Nekem a Léna név tetszik, de hogy Papp Léna, az olyan "paplan"-os, nem tudom, fura. Félnék, hogy csúfolnák.
15/16 anonim válasza:
Dorka, Léna, Jázmin. Ilyen sorrendben tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!