Tetszik a Pista név?
Figyelt kérdés
Szerintetek adható az István név ma egy babának?2013. máj. 24. 18:50
11/18 anonim válasza:
A férjem is István. Mi sem adtuk a fiunknak , rajtunk kívül a férjem családja eröltették pedig. Én nagyon nem szerettem volna.
12/18 anonim válasza:
csak ugy h István mindenféle becézés nélkül
13/18 anonim válasza:
Hát nem tudom, lehet, hogy nem divatnév, de én a környezetemben kapásból 4 hat éven aluli István nevű kisfiút ismerek. Közülük három beceneve Isti, egyé pedig Istvánka. Pistáról nem tudok.
15/18 anonim válasza:
Nekem azért tetszik, mert sok István nevű ismerősöm van akiket kedvelek. És amúgy is tetszik, szerintem adható. :)
16L
17/18 anonim válasza:
Kisfiam Istvan, most 2.5 eves. Istvankanak becezzuk. Az apja Istvan, o ragaszkoxott hozz, belementem, mert draga nagypapam is Istvan volt. Vegulis nem bangam meg, hogy ez lett a neve.
18/18 anonim válasza:
Csakis Istvánként, becézés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!