Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Buta kérdés jöhet?

Buta kérdés jöhet?

Figyelt kérdés
4 hós a babám,kislány,tápszeres!nem tudott már az elején sem szopizni,mert ha nem sikerült neki egyből,akkor elkezdett ordítani és mindig feladta,viszont elaludni meg szeretett volna rajta,de apával megbeszéltük,hogy ha enni nem eszik belőle,akkor ne szokjon hozzá a rajta való elalváson sem!tudom-tudom,ez nem volt helyes!amúgy ő nagyon nehezen alszik el mély álomba!sokszor olvasom,hogy anyák engedik a babát cicizni,mert úgy könnyen el tudnak aludni és irigykedem is kicsit!kérdésem lenne,hogy ugye én eddig nem szoktattam hozzá,de most el kezdtem irigykedni a többi anyára és szeretném,ha ő is így aludna el!ezzel lehet,hogy szorosabbra is tudnám fűzni a kapcsolatunkat a picivel,anyásabb lenne kicsit!fogja még érdekelni a cicim vagy már felesleges ezzel próbálkozni?
2013. máj. 24. 16:27
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
utolsó hozzászoló:hogy tanítottad meg egyedül aludni?
2013. máj. 25. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!