Akiknél nyáron nagyon hűvös van a lakásban, hogyan öltöztettétek az újszülött babát?
És hogyan öltöztettétek otthon nappalra, éjszakára?? Sajnos nincs még bent hőmérőnk, de akármilyen forróság van kint, itt mindig elég hűvös van, még nekünk is kell egy hosszúnadrág, zokni.. a babát mennyire öltöztessem fel?? főleg éjszakára.. elég neki pl: hosszú ujjú body, vékony rugdalózó, hosszú ujjú közepes vastagságú hálózsák ??
Bocsi, ha nagyon hülye kérdés, csak hát aggódok, és nem tudom, milyen ruhákat vegyek neki, mire érkezik. Előre is köszönöm.
23hkm
Az első két manóm vályogházba született, szóval ismerem a helyzetedet. :-) Én odabenn hosszú ujjú bodyt meg ujjatlan pamut (hűvösebben plüss) rugit adtam rájuk és babapléddel betakartam őket. Hálózsákot sosem használtunk.
Az éjszakai öltözéke annyiban különbözött a nappalitól, hogy akkor általában rövid ujjú bodyt és hosszú ujjú rugit adtam rájuk, általában plüsst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!