Anyukák, a 2 hónapos oltás után nálatok hogy volt?
Figyelt kérdés
Ma kapta meg a kisfiam a 2 hónapos korban járó oltást, és persze elfelejtettem megkérdezni nagy izgalmamban pár kérdést. Hátha Ti tudtok segíteni :) Az egyik kérdésem az, hogy ha nem borogatom, lesz-e baja? A másik pedig, hogy ha belázasodik, és elpilled, lehet-e arra számítani, hogy nagyot alszik, és kimaradnak érkezések? Mik a tapasztalataitok? Most épp alszik...2013. máj. 24. 11:58
1/5 anonim válasza:
a fiam nem lázasodott be, akkor lehetett volna borogatni. Nyűgös volt aznap és másnap végig, ennyi volt a tünet. Nem lett aluszékonyabb sem.
2/5 anonim válasza:
szia...semmiképp ne borogasd mert az tilos...nekünk azt javasolta a doktor néni az oltás után tegyek be fél kúpot az megelőzi a lázat és az esetleges gyulladást...ha mégis göbös és kemény lesz 2nap múlva is akkor megint adjál neki kúpot de ne nyomogasd ....ha éhes lesz hidd el felébred
3/5 anonim válasza:
Én is az esti alvás előtt adtam neki egy fél kúpot, mert kicsit belázasodott. Aluszékonyabb volt a szuri után, én hagytam aludni. Másnapra már nyoma sem volt a szurinak. Borogatni én sem borogattam. Az evést pedig ébredéskor bepótolta. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Már 2 órája alszik, ringatózik a hintában :) én sem ébresztem fel.
2013. máj. 24. 13:27
5/5 anonim válasza:
Az én babám is most kapta a 2 hòs oltást tegnap. Délután nyúgös volt, este 6kor úgy kidőlt, h másnap reggel 8kor ébredt csak. Láza, hőemelkedése nem volt. A lábát borogattam tegnap délután, ma már nem is latszik az oltás helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!