Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, a 2 hónapos oltás...

Anyukák, a 2 hónapos oltás után nálatok hogy volt?

Figyelt kérdés
Ma kapta meg a kisfiam a 2 hónapos korban járó oltást, és persze elfelejtettem megkérdezni nagy izgalmamban pár kérdést. Hátha Ti tudtok segíteni :) Az egyik kérdésem az, hogy ha nem borogatom, lesz-e baja? A másik pedig, hogy ha belázasodik, és elpilled, lehet-e arra számítani, hogy nagyot alszik, és kimaradnak érkezések? Mik a tapasztalataitok? Most épp alszik...
2013. máj. 24. 11:58
 1/5 anonim ***** válasza:
a fiam nem lázasodott be, akkor lehetett volna borogatni. Nyűgös volt aznap és másnap végig, ennyi volt a tünet. Nem lett aluszékonyabb sem.
2013. máj. 24. 12:00
 2/5 anonim ***** válasza:
szia...semmiképp ne borogasd mert az tilos...nekünk azt javasolta a doktor néni az oltás után tegyek be fél kúpot az megelőzi a lázat és az esetleges gyulladást...ha mégis göbös és kemény lesz 2nap múlva is akkor megint adjál neki kúpot de ne nyomogasd ....ha éhes lesz hidd el felébred
2013. máj. 24. 12:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is az esti alvás előtt adtam neki egy fél kúpot, mert kicsit belázasodott. Aluszékonyabb volt a szuri után, én hagytam aludni. Másnapra már nyoma sem volt a szurinak. Borogatni én sem borogattam. Az evést pedig ébredéskor bepótolta. :)
2013. máj. 24. 13:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Már 2 órája alszik, ringatózik a hintában :) én sem ébresztem fel.
2013. máj. 24. 13:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én babám is most kapta a 2 hòs oltást tegnap. Délután nyúgös volt, este 6kor úgy kidőlt, h másnap reggel 8kor ébredt csak. Láza, hőemelkedése nem volt. A lábát borogattam tegnap délután, ma már nem is latszik az oltás helye.
2013. máj. 24. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!