Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 13. kerületi anyukák, nektek...

13. kerületi anyukák, nektek alá kellett írni az oltásoknál bármit is?

Figyelt kérdés
Nekünk beadták és kész, nem volt se papír se más felvilágosítás. Én kérdezgettem félve. :(
2012. márc. 3. 09:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi eddig csak a 2 hósat kaptuk, de nem írtam alá semmit. Eszembe sem jutott, hogy kéne...
2012. márc. 3. 10:33
 2/7 A kérdező kommentje:

Elvileg kellene kapni, másoktól hallottam, hogy aláíratnak velük papírt a felvilágosításról, stb. Mi a prevenárt is beadattuk, és azt is csak szóban ajánlgatták (1 mondat) és semmit róla nem mondtak. Én meg csak teszem, amit mondanak, kicsit még féltem ellenkezni is. Ezentúl jobban utánajárok majd a dolgoknak, és a kötelezőn kívül nem szeretnék mást.

De azért furcsállom, hogy ami máshol hivatalos, az itt nem.

2012. márc. 3. 11:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Mi is beadattuk a prevenárt, azt mondta a doki, hogy bár nem kötelező, mégis ha megbetegszik halálos is lehet, uh vegyem úgy, hogy kötelező. Kb ennyi volt a tájékoztató :)

Én mondjuk nem aggódtam túl, úgy gondolom tudják a dolgukat, és mindig megbíztam a dokikban.

Egyébként elég lazán kezelik a dolgokat, pl egyszer sem mérték még meg, megelégedtek a bemondásommal + a hosszáról fogalmam sincs. Tanácsadáson sem voltunk soha, anyum nyüstöl mindig, hogy nem hiszi el, hogy nem kell mennünk, neki anno mindig kellett...

Mondjuk szerencsére jól vagyunk, uh nagy hiányát nem is érzem. Ti melyik rendelőhöz, dokihoz tartozok?

2012. márc. 3. 17:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Pozsonyi úti
2012. márc. 3. 18:23
 5/7 A kérdező kommentje:
Jobban mondva, a cím Ipoly utca.
2012. márc. 3. 18:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Mi is :)

Mennyi idős a babód? 2 hó körüli akkor?

2012. márc. 3. 18:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen.
2012. márc. 3. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!