Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szoktatok a babátokkal"...

Szoktatok a babátokkal" beszélgetni"?

Figyelt kérdés
már egy hónapja játszuk ezt és komolyan mondom a babám rendesen igényli...nagyon sokat fejlödött...oda állok a kiságy mellé és dumálok kérdezgetem,ő nézi a számat és mosolyogva válaszol...az az érdekes hogy nagyon sok féle hangot mond már és ha én mérgesen kérdezek ő is kissé dühös arckifejezéssel válaszol...ha mosolyogva akkor ő gurgulázza a hangokat....ha eljövök onnan rendesen kiabál...ha visszamegyek kedvesen gügyög...ha kimarad a játék reklamál:)lehet hülye vagyok de olyan mintha tényleg beszélgetnénk:)nálatok is van ilyen?ja 4hónapos

2013. máj. 24. 11:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Az én picim még csak 1 hónapos, és én is sokat beszélek hozzá. Látszik, hogy megnyugtatja. Remélem később nekem is ennyire fog reagálni!!
2013. máj. 24. 11:54
 2/4 anonim ***** válasza:
igen,ez természetes.minden egészséges baba ezt csinálja.én is állandóan beszéltem,meséltem neki,most 11 hónapos lesz,és 3 szót mond:hinta,kő,cica.
2013. máj. 24. 12:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Persze, én folyamatosan dumálok neki egész nap, mondom mikor mit csinálok.
2013. máj. 24. 14:51
 4/4 anonim ***** válasza:
na ez jó kérdés,mert engem emiatt mindenki hülyének néz.a boltban az utcán és mindenhol,mert bizony beszélek hozzá sőt kérdezgetem is 14 hónapos amúgy,pl hogy vegyünk e almát vagy krémtúrót stb.szóval igen egész nap beszélek hozzá ha utcán megyünk babakocsival,autóban,mindenhol...
2013. jún. 1. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!