Utaznatok 4-5 honapos babatokkal? Hosszu repulout lenne Ausztralia- Magyarorszag.
Hűűű, az rengeteg...
Én nem biztos h bevállalnám. De lehet h végig alussza az egészet?
Nyaralni mennétek?
jaja. az elso baba 10 honapos volt mikor bevallatuk, o akkor vegigaludta. nem volt vele gond.
Van kifizetett repjegyunk az egesz csaladra, es ugy alakult h terhes vagyok a kistesoval. Ha iden utaznank akkor lennek kicsivel tobb mint 10 hetes terhes, es kicsivel tobb lennek mint 16 hetes mikor jonnenk vissza. Nem tudom h be merjem-e iden vallalni, vagy toljam a jegyet 12 honappal. Ha tolom a jegyet akkor lesz a pici 5 honapos max. A jegynek 12 honapos ervenyessegi ideje van. Elveszni nem szeretnem hagyni hisz nem olcso, meg innentrol fizetve sem. Igy nem tudom h mit tegyek.
Én nem vinném, amíg nincs meg az összes oltása.
Az út alatt rengeteg emberrel találkozna + a repülőn össze lenne zárva több száz utassal, ki tudja kinek milyen betegsége van, vagy csak lappamg benne.
Én ebből a szempontból deffenzív vagyok.
Abból nem lehet baj, ha nem utaztok.
Most látom csak, hogy írtál te is, kérdező.
Utazni terhesen sem az igazi, de inkább terhesen mennék, mint pici babával.
Koszi a valaszokat. Ha soha nem ulnek repulore akkor sosem tennem nagyon ki Mo-rol a labam. Ausztraliabol meg sok lehetoseg nincs, van a hajo ami kb 3 honap a tengeren, vagy van a repulo ami 22 ora Becsig majd meg onnan 2.5 ora autoval.
Az orvosomtol megkerdeztem es o inkabb azt javasolja h terhesen utazzak. Azt mondta Mo-nem a 'third world country' vannak jo orvosok, es ha a vert leveszik mielott megyek a genetikai szuresre es otthon meg tudom csinalni a genetikai ultrahangot akkor o ezt a verziot javasolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!