Alvás, nem alvás?
A Kisfiam 7 hónapos. 3 hete mászik és 1 hete MINDENHOL feláll. Azt gondoltam ha elkezd mászni jobban lefárad stb. könnyebben elalszik. Hát nem...
Eddig egyébként jó alvókája volt, éjjel felébred ugyan a mai napi 1x, de alszik.
2 hete azt csinálja, hogy a délelötti vissza alvásnál berakom az ágyába és feláll. Ott áll rendületlenül és nem ül le. Sír, hisztis, dörzsöli a szemét, ásítozik de azért sem alszik. Próbáltam, hogy simogatom, paskolom (amik eddig bejöttek), nem , nyomja fel magát és feláll. Ha ott hagyom , hogy majd elfárad? ááá, torka szakadtából sír. Olyan nála nem létezik hogy elalszik a sírásba. Addig cukkolja magát amig már hüppög mert nincs ereje.
Próbáltam hogy jobban kifárasztom hátha, de nem. Nyüsszög mert álmos, de ha lerakom akkor minden tök érdekes és feláll és nézeget.
Tanács? Valami?
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!