Akinek volt pelenkazo asztala, meddig hasznalta?
Figyelt kérdés
14 hos kisfiam es ha rateszem vagy a fejet, vagy a sarkat uti be ficankolas kozben. Na de legalabb valamelyest nyugisabb a pelenkazas igy mint mashol. Probaltam a mi agyunkon, de nem lehet, csak hancurozik. Ki meddig hasznalta? Ficanka gyermek eseteben hogyan tudtatok megoldani a pelusozast? Koszonom a valaszokat.2013. máj. 24. 09:53
11/12 Szilvi01 válasza:
4 hónapos koráig,azóta a földön szoktam de ott se bírja ki sokáig nyugton:)
12/12 anonim válasza:
11 hónapos, még használom. De ő is izgága, már pár hónapja azért nem egyszerű a művelet, általában adok a kezébe valamit pl. üres popsitörlős zacskót, fürdőjátékokat, vagy a pelust nézegeti amit ráadok, de van, hogy így is át akar fordulni, sőt sikerül is neki, akkor újra lefektetem és folytatom. Szoktam énekelni vagy mondókázni is neki. Hogy meddig tudom használni, hát jó kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!