Van itt még olyan akinek a párja nem bírja a gyereksírást?

Próbálj finoman beszélni vele erről. Mond meg neki, hogyha te sem fogod bírni, akkor mi lesz? Kivonultok mindketten ? Persze ezt nem veszekedve gondoltam, csak mosolyogva, kedvesen. Hiszen ahogy írtad, másban segít,tehát nagy baj nincs. :)
Az én párom a pelenkázásra nem hajlandó. Elkönyvelte, hogy nem és kész. Ő a szagokat nem bírja. Változtatni nem próbálok rajta mert félek, hogy tényleg rosszul lenne az első "nagy dolognál". :)

Előre is elnézést azoktól, akiket megbántok, nem célom és másokat kritizálni sem, de:
nem tudom megérteni amit írtok. Még a kérdező este hagyján, ha a férje feje megfájdul a sírástól (habár szerintem nem a sírástól, inkább a stressztől, amit a gyereksírás vált ki benne..) de a pelenkázás! Több anyuka is írta már (meg hallottam is másoktól), hogy a férje nem hajlandó pelenkázni. Könyörgöm, nem hiszem, hogy az anyuka tiszta élvezetből szagolgatja a pelust! Nem bírja a szagokat? És akkor is rosszul van, amikor a saját nagy dolgát végzi? Vegye a száján a levegőt, amíg pelenkázik, mindent meg lehet oldani, csak akarni kell. Én nem tűrném ezt a kényeskedést!
Kérdező, talán értesd meg a férjeddel, hogy nem akkora tragédia, ha a gyerek sír, ő így jelez és nem kell ettől ennyire bestresszelni! Ha lazábban veszi, akkor talán megszűnik a fejfájás is!
Egyébként engem tényleg érdekelne, hogy mondjuk 10 perces gyereksírástól hogyan kap fejfájást? Gondolom nem hagyod órákat üvölteni...szóval nekem ez nem kerek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!