Szerintetek valószínűleg milyen nemű lesz a babánk?
Figyelt kérdés
Ha a páromnak van egy öccse és egy huga, valamint egy fia és egy lánya. Nekem pedig három hugom. Vagy van valahol olyan oldal ahol ezt meg lehet tudni?2013. máj. 23. 18:59
1/7 anonim válasza:
Vagy lány lesz, vagy fiú. A gyerek nemének semmi köze ahhoz, hogy kinek hány és milyen nemű testvére vagy gyereke van.
2/7 anonim válasza:
Valószínűleg fiú. 1 lány születésre jut 1.06 fiú. Amiket leírtál azok nem befolyásoló tényezők ilyen tekintetben
3/7 anonim válasza:
semmi ilyesmiből nem lehet következtetni és nincs ilyen oldal. ha ez a kérdés komoly, akkor ráérsz még a gyerekvállalással :))
4/7 anonim válasza:
Ez alapján nem lehet megmondani.
És ez nem is alapja semmilyen ilyen jellegű dolognak.
5/7 anonim válasza:
Ebből nem lehet megállapítani. Sőt neked semmi közöd nem lesz a neméhez. A spermium sejtek hordozzák azt a gént, ami majd eldönti milyen nemű lesz a gyermek.
6/7 anonim válasza:
Passz. Felénk is ment a tippelgetés, hogy ki milyen típusnak látszik (állítólag én fiús anyának, míg a párom lányos apának tűnik), ment a matekolás, hogyha a páromnak két nővére van, ott 4 fiú:1 lány az arány, és nekem 2 nővérem van, akkor lányunk lesz és még volt, aki a kínai fogamzásnaptár alapján is megsaccolta, hogy fiúnk lesz. Nos, lányunk lesz. :) Ő ért célba. :) Nálatok is az dönt majd, hogy ki volt a legerősebb és legügyesebb. :)
7/7 anonim válasza:
Ebből ne következtessetek. Nekem és páromnak is 2 fiú testvére van, lány szinte sehol a szűkebb családban, mégis kislányunk lett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!