Lehet, hogy a 3 hónapos kislányom fogzik?
Szerintem még ne kend neki semmivel az inyét.
3hónapos korban kezdik felfedezni az öklüket ez életkori sajátosság.
Lehet hogy a fogcsírâi elkezdtek mozogni de amég nem sír nem látod rajta hogy fáj neki ne kend!!
Ráérsz akkor amikor majd tényleg elkezd jónni neki.
Az én fiam is 3hósan nyálzott minda két ókle mindig a szájában volt mégis az első foga 6hós korában bújt ki
Az en kisfiam is ugyan ezt csinalta 3 honapos kora korul es nyaladzott is megis csak 7 honaposan jott ki az elso fogacskaja. De gondolom azert erzekeny az inyuk mar ilyenkor es jol esik nekik ha a kis kezukkel maszirozhatjak. Szeritnem ezert tomkodi a szajaba.
Persze lehet nallatok hamarabb jon a foga, nem torvenyszeru, hogy ebben az esetben is csak 7 honaposan lesz valami de nallunk igy tortent. En nem kentem neki semmivel csak olyan 6 honapos kora utan mert akkor lattam, hogy meg van neki duzzadva es piros is volt. Addig nem lattam semmit hiaba nezegettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!