Lányos anyukák! Ti mikor lövettétek/lyukasztattátok lányotok fülét?
Figyelt kérdés
2hetes a lányom,én 2hós kora körül gondoltam,miután megkaptuk az első oltást.2013. máj. 22. 21:47
3/25 anonim válasza:
1 éves múlt. 2 perc volt az egész.
4/25 anonim válasza:
Én még mindig nem tudtam eldönteni,hogy egyáltalán kilyukasszam -e?
7/25 anonim válasza:
Majd ő eldönti akar e lyukasztani!:) 3éves elmúlt.
8/25 anonim válasza:
Lövettük 3 évesen. Nekem nem tetszik a babákon a fülbevaló:) Akkor kezdte el érdekelni hogy van nekem is, másnak is, így elmentünk választottunk közösen. Fél percet piszmogott az orra alatt, aztán már fene büszke volt magára. Miután kicseréltük pláne:)
9/25 anonim válasza:
Amikor Ők kérik/kérték. Ez az egyik esetében még nem következett be, most 8 éves, másik 5 évesen szerette volna.
10/25 dizso válasza:
Nekunk mind a ket leanyzonak 4 hosan csinaltak meg mert sajnaltak oket az ekszeruzlet dolgozoi...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!