Miért nem akar mászani 8 és fél hónapos kisfiam?
Figyelt kérdés
Annyira idegesít már biztos nem vagyok ezzel egyedül de a 3 éves nagy fiam már 7 hónaposan elkezdett ő meg nem nagyon akar!2013. máj. 22. 19:29
1/6 anonim válasza:
Majd fog, ne hasonlitgasd mas gyerekhez. Van meg ideje boven ra. Feleslegesen idegeskedsz
2/6 anonim válasza:
a fiam mozgásfejlődése nagyon jól haladt,korán fordulgatott mindenfelé mégis mászni csak 9 hónaposan kezdett. Rá 2 hétre már egyedül lépegetett. Nem kell sürgetni, nem baj, ha még nem mászik! :-) A lányomnál egy az egyben kimaradt a mászás! Ő is 9 hónaposan kezdett járni, de mászni nem mászott, nem lett semmi "hátulütője". Ne aggódj, egyik napról a másikra majd fog mászni ő is :-)
4/6 anonim válasza:
Az én fiam 8 hónaposan kezdett kúszni, 10 hónaposan megmutatta, hogy tud mászni, de csak kb. 1 hónappal később kezdett el folyamatosan mászni. Közben felült, felállt, meg már kapaszkodva lépeget, 9-én lesz 1 éves. Ő óvatos típus.
Nem kell siettetni, minden babának saját fejlődési ritmusa van.
5/6 anonim válasza:
Kislányom 9 hónapos pár napja kezdett csak el hemperegni, és most kezdi csak gyakorolgatni a kúszást.Én is aggódtam,hogy lemarad a korabeliekhez képest de hát minden baba más.Ne aggódj a kisfiad is elkezd mászni ha itt lesz számára az ideje:)
6/6 anonim válasza:
Szia! Nyugi! Kislányom 9,5 hónapos, de még nem mászik, csak négykézláb hintázik pár napja, már ennek is annyira örülök! Fog ő mászni, de gondolom ő is sokat volt kézben :)! Onnan gondolom, mert az én kislányom igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!