Miért nem tudom használni 1 éves babámnál a kézi orrszívót? Most akkor vegyek porszívós orrszívót?
Jól csinálom az ábra szerint,mégsem jon az orrából semmi,pedig egész nap folyik az orra,néha szorcsog is.Aki ezt használja/arra gondolok,amit nekem kell szívni/,annak mindig van valami a kis tartályban?
A másik kérdés az lenne,hogy hol érdemes venni porszívós orrszívót és kb.mennyibe kerul?
Szia!
A kézi orrszívó felesleges pénzkidobás, mert semmit nem ér, én is megvettem, amikor a kislányom nagyon meg volt fázva, hogy séta közben, ha szörcsög mégis valamennyire ki tudjam szívni az orrát, de semmit nem szívott ki, semmire való dolognak tartom, bánom, hogy megvettem.
A porszívós orrszívó a leghatékonyabb, mondjuk nem minden baba szereti, a kislányommal is "bírkózni" kell, hogy leszívhassam az orrát, de az kiszív mindent, nagyon szeretem.
Porszívós orrszívót bármelyik patikában, vagy bababoltban lehet kapni, nekünk Pisze márkájú van, tavaly vettük, 1500 Ft-ba került.
1 éves kislány anyukája
Én is vettem kézit. Ha jól csinálod, azért ki lehet vele szívni. Csak ahhoz egy olyan baba kéne, aki fél órán keresztül egy helyben fekszik, és hagyja. Mert nem mindig csinál vákuumot, csak kb. minden 4. alkalommal sikerült szívni valamit, meg be kell fogni a másik orrlyukát. Szóval én is hamar kidobtam, és vettem egy porszívósat. Nem vészes az ára.
Ja, és kipróbáltam mind a kettőt, szerintem a kézi rosszabb érzés, mert hirtelen szív. A porszívós egyenletesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!