8 hónapos babámmal nem tudok beszélgetni. Énekelni se nagyon szeretek. Egész nap csak a tv szól. Nagy hibát követek el ezzel?
Figyelt kérdés
2013. máj. 21. 22:00
21/29 anonim válasza:
Így van, a gyereknek feltétlenül tévé előtt kell felnőni... Jézusom, ez most komoly kérdés??? Inkább ledobod a tévé elé a 8 hónapos babát, hadd lesse?
22/29 anonim válasza:
20-as vagyok.
Néha ő is nézi a tévét vagyis mesét néz-Bogyó és babócát.
De sokat foglalkozom vele és sokat beszélek hozzá illetve játszunk.
Nem megy egész nap a tv.Néha nézi,mert nagyon szereti azt a mesét.Főleg a dalocskát az elején.:)
23/29 A kérdező kommentje:
Nem azt írtam,hogy a tv-t nézi hanem ,hogy az szól! Nem is látja a tv-t csak a zeneadót hallgatom vagy valamit, mert panelba lakunk és nem bírom elviselni az átszűrődő hangokat.
2013. máj. 21. 22:56
24/29 anonim válasza:
Reggel: Jaaaj, anya úgy aludna még, neked nincs kedved kicsit tovább aludni? Hiperaktívkodsz? .... Najjó, de akkor fel kell öltözni. Mit szeretnél ma felvenni? Ez a zokni nem olyan szép, de itthonra jó lesz... Megyünk ma a védőnénihez, lecsekkolják hogy kapsz-e néha enni... Én hangosan gondolkodok egész nap. A gyerek is elég cserfes ennek megfelelően :) Sok hülyeséget mondok neki, én is egész nap csak vele tudok beszélni de megoldom :) Nézegettek egy régi újságot amit mondjuk szét is tépkedhet, te pedig kommentálhatod. Énekelni is sokat szoktam, ezt próbáld ki, még téged is feldob!
25/29 anonim válasza:
Az én kisfiam még csak 2 hónapos, de már most kommentálok neki mindent, pont úgy, ahogy a többiek is írták. Mondom neki, hogy épp mit csinálok vagy csinálunk. Van egy játszószőnyege, azon már mutogatom neki, hogy mi micsoda. Persze ő még messze nem ért az egészből semmit, de nagyon figyel, és már gagyarászik! Olyan édes kis hangokat ad ki :) ne érezd magad hülyén, hogy hangosan beszélsz kvázi "magadban". Ott van egy kis ember, aki nagyon vágyik rá, hogy hallja a hangod. És amikor meghallja, és Rád mosolyog, az valami csodálatos. Ne foszd meg őt attól az örömtől, hogy hallja az anyukája hangját. Próbáld ki!! Ha nem akarod, persze nem kell egész nap szövegelni, de majd meglátod, hogy napról napra többet fogsz neki beszélni. Gondolj egy kicsit rá, ne pedig Magadra, hogy Te nem szeretsz beszélni... Ő viszont szeretné és szüksége van rá. Szüksége van Rád...
26/29 anonim válasza:
Eleinte nekem is furcsa volt,az elején alig mondtam neki valamit. De egy 8 hónapos már válaszol a maga nyelvén,nevet,hablatyol... :) én mindig próbálok beszélgetni vele,kivéve,ha nagyon jól elvan magával is. De amúgy "jó reggelt életem,hogy aludtál?,már megint elmásztál innen,rosszban sántikálsz,hmm de finomat fogsz enni,mennyire irigyel anya,megyünk sétálni,mert szép idő van,felhívjuk apát" stb.
27/29 anonim válasza:
Sosem értettem azokat, akiknél háttérzaj a tévé, meg csak megy egész nap. Tudjátok az mennyi áram havi szinten? Arról nem beszélve, hogy ostobaság, ahogy van.
28/29 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! AZ én áramszámlám ne fájjon már neked! AMúgy egyszerű megérteni ha panelba laknál! Egy oldalról gyereksírás a másikon veszekedés. A felettünk az állandó kopogás plusz az utca zaja is eltompul a tv. mellett.
2013. máj. 22. 12:01
29/29 anonim válasza:
egyébként egy vidám beszédes ember vagy? Vagy amúgy sem vagy beszédes típus? Boldog vagy jelenleg? Jól érzed magad otthon a babáddal?? Jó időben amúgy sem kell otthon ülni egész nap és a szomszédokat hallgatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!