Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek a gyógyszert...

Mi a véleményetek a gyógyszertári popsikenőcsről?

Figyelt kérdés

Én a kőolaj miatt aggódom, ahogy utána olvastam teljesen negatív a véleményem róla. Találtam egy ilyet is: [link]

Szerintetek mivel kenjem a baba popsiját akkor???

2013. máj. 21. 22:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A popsikrém nekünk is jó volt, (a fürdetőről vannak sokaknak rossz tapasztalatai, velem együtt) bár ha nagyon kipirosodott a popsija pl fogzás, vagy betegség alatt, akkor inkább Bepanthen vagy neogranormon az, amivel gyorsan gyógyult.
2013. máj. 22. 07:40
 12/13 anonim ***** válasza:
Én nem igazán szerettem a gyógyszertárit, úgyhogy elég hamar váltottunk frezyderm popsikrémre. Babámnak sokkal jobban bevált.
2013. máj. 22. 10:57
 13/13 A kérdező kommentje:

Most, hogy már több mint két éves a kislányom, elmondom a tapasztalatom. :)

Mi a Sudocreamet használtuk végül. Nagyon bevált, 4 hónapos korában vettem egy 60 grammosat, és még most is van benne. Most 26 hónapos. Nagyon vékonyan kentem és nem is mindig. Sosem volt probléma a popójával :)

2015. szept. 18. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!