Azok az anyukák akiknek nincs segítségük, hogy oldják meg a minden napjaikat? Pl:ha óvodába kell vinni a gyereket, és Anyának dolgozni kell menni?
Figyelt kérdés
Igaz még nincs 1 éves sem a kisfiam,de én már most aggódok,hogy mi lesz 3 év múlva.Sajnos nem igen van segítség,aki vigyázna Rá vagy elvinné,vagy elhozná az oviba/ból.Főleg ha nekem is majd vissza kell mennem dolgozni 4 műszakba,akkor aztán vakarózhatok.Már most nagyon szomorú vagyok ezmiatt. :( Szomszédokkal csak "szia",vagyis nem nagyon beszélgetünk,elég furcsák.Szüleim nagyon messze élnek,anyósomék közelebb vannak,de Ők is elég érdekesen gondolkodnak."Olja meg mindenki a problémáját címszó".Hát így bizony nehezen fogom tudni megoldani.Esetleg valaki tud tanácsot adni?2009. okt. 3. 15:56
1/4 anonim válasza:
Tudod írsz nagyszülőkről, anyósról, szomszédról, mindenkiről, csak apáról nem. Gondolom van annak a gyereknek apja is. Ketten azért valahogy megoldható, ha végképp nem akkor fogadtok bébiszittert, aki elviszi oviba, elhozza vagy esetleg pár órát el lesz vele ovi után míg nem ér valamelyikőtök haza.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen van ennek a gyereknek apja is,csak Ő is egész nap nincs itthon,reggel megy,késő este jön haza.Hát sajnos nem állunk úgy anyagilag,hogy bébiszittert fogadjunk,és Őt pedig nem 1-2 napra kellene hívni,hanem a hét minden napján,hétvégén is,mert mi a 4 műszakban úgy dolgozunk,hogy "egybe folynak a napok".Ezért nagyon nehéz ez,de dolgozni meg kell ugye.
2009. okt. 3. 17:17
3/4 anonim válasza:
az alapján amit írsz, muszáj lesz megpróbálnod más munka után nézni. tudom, tudom, ne is mondd, nagyon nehéz lesz. de ha mindketten összevissza több műszakban dolgoztok, akkor nem fogjátok tudni összeegyeztetni. legalább az egyik szülőnek egy műszakban kellene mennie, s még akkor is elég nehéz. én is nagyon tartok tőle, hogy mi lesz az óvodai időszakban. én most tanulok levelezőn, és mellette magam még nyelvet is itthon, hogy legyen esélyem olyan munkat kapni utána, amivel el tudok helyezkedni irodában, ahol 8-16 óra között dolgozom. ha nem, akkor nagyon nehéz helyzetben leszünk. neked is ezt tanácsolom. kezdj keresni, minél előbb, tájékozódj, olvasd a hirdetéseket, hogy képben légy, mikor mikre van igény, kereslet. persze amennyire ez mostanság létezhet egyáltalán:-(
4/4 A kérdező kommentje:
Igazad van.Én is levelezőre járok most,és jelen esetben megtudjuk oldani azt,hogy míg én távol vagyok arra a pár órára,addig vigyáznak a pici fiamra.igen ám,de sajnos eljön az a rossz idő amikor majd ki fog Rá vigyázni,míg dolgozunk?!Szóval szemét egy világot élünk,de reménykedem,hogy majd csak alakul addigra....vagy rosszabb lesz?
2009. okt. 5. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!