Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mibe alszik 9hónaposotok?

Mibe alszik 9hónaposotok?

Figyelt kérdés
Hány fok van ott ahol alszik?Takaró van rajta?Milyen?
2013. máj. 21. 12:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Body, fölötte rugdalózó/talpas pizsi, hálózsák. Hálózsákból többféle van, egészen vékonytól a bélelt téliig. Attól függően cserélgetem, milyen a hőfok. Mi tetőtérben alszunk, így 23-26 van napközben, éjjel valamivel kevesebb. Nem használunk még takarót, mert lerúgja. A lányommal 2 éves kora után takaróztunk.
2013. máj. 21. 12:49
 2/5 anonim ***** válasza:
igaz,10 hos,de igy alszik:ujjatlan body,felette kezes-labas pizsi es halozsak.21 fok van a szobaban.
2013. máj. 21. 13:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Amióta ilyen melegek vannak, már csak rugit adok rá és takaróval takarom. Minimum 25 fok van nálunk, de az már hidegnek számít :) 8 hónapos a baba.
2013. máj. 21. 13:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálunk olyan 20-21 fok van, és egy rugi+ egy vékony zsák van rajta. Néha betakarom, de kb az első fordulásra le is rúgja. Ritka, ha hideg a keze.
2013. máj. 21. 13:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Body +rugi meg egy vékony takaró bár előforduk,hogy azt lerugja de nem szoktam mindig visszatenni mert könnyen melege lesz és akkor felkel nem tudom mi lesz velün a nyáron,biztos megszenvedjük a meleg éjszakákat
2013. máj. 21. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!