Mit szóltok ehhez a képhez?
nekem mei-tai van, és nagyon szeretjük a lányommal együtt. Én is kb 3 hós korától hordom benne (mikor már azért tudta tartani magát), egyáltalán nem volt kényelmetlen neki, sőt! Kifejezetten szeretett benne lenni.
Azt elől is és hátul is lehet hordani, így pl nagy segítség volt nekem a házimunkában is, mert nagyon hasfájós volt a kicsim és csak akkor tudott megnyugodni, ha testközelben volt velem.
Vásárlásnál is praktikus, kiránduláskor stb...
Eleinte féltem hogy hogyan boldogulok majd a stb megkötésekkel, ne legyen túl szoros/laza, felvételkor/levételkor ne bénázzak stb (botkezű vagyok :D ) - de nagyon könnyen belejöttem, tök automatikus lett pár próbálkozás után, tulajdonképpen nem bonyolultabb mint egy kabátot felvenni/levenni (még alvó babával is).
Ha a mei-tai mellett döntesz, akkor érdemes szerintem ún. "alvócsuklyás"-at venni vagy csináltatni, ez arra van, hogy ha épp alszik, ne billegjen a feje (megtartja, mint egy kapucniféleség).
Én a kistesónál is tutira sokat fogom használni (februárba szülök majd)
8.13-as vagyk. nekem egy lilputi mei van, láttam kozy-sat is, de sztem az egyáltalán nem jobb annyival, mint amennyivel többe kerül.
varratni meg 3 ezer ft-ból is lehet.
Én babazsákot vettem és nagyon bevált. A kicsit és a nagyot is tudom vinni benne, ha kell. Mind a ketten nagyon szeretik és nekem is nagyon kényelmes. Nézd meg, én inkább ez ajánlanám. Kis helyen elfér, sokoldalú, sokáig használható, kényelmes és még jól is néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!