Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden étkezés után sír az 1...

Minden étkezés után sír az 1 hetes fiam, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Tápszerrel egészítem ki a tejem, mert nem akar beindulni a termelés, 1 etetéskor összesen 40ml-t eszik, utána mindig sír.

Nem órákig és meg is lehet vigasztalni.

Mitől lehet, segítsetek kérlek, mert tapasztalatlan vagyok.

Hasa fájna, vagy nem elég a tápszer mennyisége?

Büfizni szokott, pukizni viszont nem, hiába masszírozom.

2013. máj. 19. 08:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem sem volt tejem...a gyerek megunta a dolgot, hiszen nem jött belőle semmi:( 3 hétig fejtem neki, de 1 nap kb. 30 mili jött össze...így feladtam:( Én gyűjtöttem egész nap és este egyszerre adtam neki oda.

2013. máj. 19. 10:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, rá ne menj a szoptatásra lelkileg!!!!! persze fontos az anyatej de pár ml-ért ne kinlódj! sajnos nekem sem sikerült szoptatni nagyon rossz volt lelkileg emiatt meg csak a kínlódás-fejés ment, de elfogadtam hogy ez van, ne kínlódj vele ha nem megy!
2013. máj. 19. 11:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha szoptatni szeretnél keress fel egy szoptatási tanácsadót. pl. www.lll.hu Ha tápszerrel egészíted ki a szopizásokat, nagy valószínűséggel hamarosan el fog apadni a tejed. Ha szeretnél szoptatni, szívesen segítek, de ha nem akkor nem fárasztom magam, mert úgyis csak lefognak pontozni azok többsége akik írtak már neked és csak vita alakulna ki annak meg semmi értelme. A problémád nagy valószínűséggel megoldható a szoptatás javára!
2013. máj. 19. 13:50
 14/14 anonim ***** válasza:
nekem sem tudott szopizni a babám sajnos. fejtem, több is lett a tej, de a szívás még sem olyan, így 3 hét után már nem volt semmi. :(
2013. máj. 20. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!