Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek a hordozóken...

Mi a véleményetek a hordozókendő vagy a Mei-tai használatáról?

Figyelt kérdés
Melyiket érdemesebb megvásásrolni? 3 hónapos a babám.
2009. okt. 2. 18:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem hordozókendőm van és a 4. héttől abban horodozom a fiam, most 6 kiló és nagyon jó érzés, hogy ott szuszog rajtam. Nem nehéz, mert sokféle módon magadra teheted a babádat... olyan mintha hátizsákkal lennél...és így nem kell sírni hagynod a babaádat, ahogy azt a szocializmusban belenevelték anyáinkba, hanem házimunka közben is foglalkozol vele...vagyis attól, hogy nem konkrétan vele foglalkozol, ő egy csomómindent elles, és tanul közben. Engem minden avitt néni és bácsi le akart róla beszélni....dehát a fiam döntött: beleteszem és egyből elalszik és úgy alszik mint a bunda, hiába csörgök zörgök mellette. Liedloff: Az elveszett boldogság nyomában könyvét ajánlanám ehhez a témához!

Mei-tai: most fogok varrni, de szerintem hiába ajánlják újszülött kortól, csak akkortól jó a kicsid hátának, ha már tudja tartani magát. Vagy nagyon jól kell tudnimegkötni, hogy támasz legyen...habár és formatervező vagyok és konyítok az ergonómiához, így biztosan terhelődik a gerince ha mei-taiba hordod idő előtt.

2009. okt. 2. 20:17
 2/5 anonim ***** válasza:

én a kendőt 2x-3x próbáltam, de bénáztam a megkötéssel és ezért hagytam a csudába az egészet :)

de a mei-tai szuper.

3 hós korától használom, és nekem nagyon nagy segítség volt a mindennapokban. Februárban születik meg a kistesó nálunk és tuti, hogy megint NAGYON sokat fogom használni ezt a hordozót.

2009. okt. 2. 21:56
 3/5 anonim ***** válasza:
3 hoig rugalmas hprdozokendo, 3 hotol meitai
2009. okt. 3. 08:53
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm anyukák sok sok tanácsot!

Azthiszem mei-tai mellett döntök, mert a kendőkötögetéshez nincs elég türelmem, és kézügyességem.

A könyvet elfogom olvasni, már nem Te vagy az első aki ajánlja.

Boldog babázást.

2009. okt. 3. 15:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Itt is találsz infókat: [link]
2009. okt. 3. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!