Mi a véleményetek a hordozókendő vagy a Mei-tai használatáról?
Nekem hordozókendőm van és a 4. héttől abban horodozom a fiam, most 6 kiló és nagyon jó érzés, hogy ott szuszog rajtam. Nem nehéz, mert sokféle módon magadra teheted a babádat... olyan mintha hátizsákkal lennél...és így nem kell sírni hagynod a babaádat, ahogy azt a szocializmusban belenevelték anyáinkba, hanem házimunka közben is foglalkozol vele...vagyis attól, hogy nem konkrétan vele foglalkozol, ő egy csomómindent elles, és tanul közben. Engem minden avitt néni és bácsi le akart róla beszélni....dehát a fiam döntött: beleteszem és egyből elalszik és úgy alszik mint a bunda, hiába csörgök zörgök mellette. Liedloff: Az elveszett boldogság nyomában könyvét ajánlanám ehhez a témához!
Mei-tai: most fogok varrni, de szerintem hiába ajánlják újszülött kortól, csak akkortól jó a kicsid hátának, ha már tudja tartani magát. Vagy nagyon jól kell tudnimegkötni, hogy támasz legyen...habár és formatervező vagyok és konyítok az ergonómiához, így biztosan terhelődik a gerince ha mei-taiba hordod idő előtt.
én a kendőt 2x-3x próbáltam, de bénáztam a megkötéssel és ezért hagytam a csudába az egészet :)
de a mei-tai szuper.
3 hós korától használom, és nekem nagyon nagy segítség volt a mindennapokban. Februárban születik meg a kistesó nálunk és tuti, hogy megint NAGYON sokat fogom használni ezt a hordozót.
Köszönöm anyukák sok sok tanácsot!
Azthiszem mei-tai mellett döntök, mert a kendőkötögetéshez nincs elég türelmem, és kézügyességem.
A könyvet elfogom olvasni, már nem Te vagy az első aki ajánlja.
Boldog babázást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!