Van valami jó módszer szoptatás alatti fogyásra?
Én sajnos lefogytam a szoptatás alatt,állítólag az fogyaszt,ha szoptatsz.46 kiló vagyok :(
Miért nem lehet salátafélét enni?Én minden nap eszem salátát.
Én készítem köretnek a húsokhoz.
nekem a kevés szénhidrát vállt be
szoptatás alatt is szabad, inkább zöldséget vagy bármi salit eszem köretnek
Diètázni el,ne kezdj. A szènhidrát is fontos szoptarás alatt
ÈN tornaval hoztam magam rendbe
Amíg a fiam a játszószőnyegen ült,lefeküdtem mellè.Kis hasprès,stb..Jòt nevetett rajtam
Ezenkívül hullahopp karikáztam,mert a derekamon maradt inkább plusz. Vettem Leg-magicet,így a combjaim is a règiek :-)
Hozzáteszem mindent amit megkívántam megettem.
Salátát is eszek/ettem ezt honnan hallottad ???
Most 8 hòs a fiam ès másfèl hò alatt 3,5 kg ment le.Erősödtem is,formásabb is lettem
Úgy, mint bármikor máskor, ha úgy szeretnél lefogyni, hogy vékonyabb is maradj. :) Rendszeres étkezés, semmi nasi, kevés fehér kenyér, krumpli, rizs, édesség, sok zöldség, gyümölcs. Az utolsó étkezés legkésőbb este 6-kor legyen, ezután másnap reggelig már ne egyél semmit. Meg persze mozgás, ha van rá lehetőséged, ha máshogy nem, sok séta babával.
Nyugodtan lehet salátát enni, abban van a legtöbb vitamin.
Köszi a válaszokat! Mert ugy hallottam nem lehet sem paradicsomot,sem paprikát,sem uborkát enni amiből egy sali áll álltalában. Mert gondoltam vacsira ilyesmit ennék.
De mondták hogy nem lehet mert a babának árt. Mondjuk ennyi erővel szinte semmit sem lehetne enni..
Mert puffaszt stb.
Azok akik azt mondták neked hogy nemlehet enni se paradicsomot,paprikát,uborkát... hat azoknak gratulálok..
Mèghogy árt a babának.szerintem azt se tudják mit beszèltek.vagy ők is hallották :-/
A lènyeg hogy nyugodtan ehetsz.Abban sok vitamin,tápanyag van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!