Két hónapos lányomnak mindig oldalt van a feje?
Akkor most jol megilyesztelek. Az én kisfiam is ezt csinálta. Én vittem az orvosunkhoz azt mondta semmi gond ababával. A feje meg már teljesesn el volt laposodva. Én hiába forgattam neki. Végül én 6 hónaposan el vittem dévényeshez mert nem is forgott. És akkor derült ki sujosan le vannak tapadva az izmai. Főleg a biccentő izma.
Mostmár nagyon bánom , hogy nem vittem el hamarabb.
Ha aggaszt a dolog vidd el neurológushoz és ő megmondja, hogy van -e baj. Mert ez tipkiusan erre utal. Ingyen van és megnyugszol és a babádnak is időben észre veszik ha mégis van valami gond!
Kedves utolsò ès Kèrdező ! A letapadt izom ? Igen.nekünk is volt benne rèszünk.Szerencsère hamar rájöttem.
KEDVEs kèrdező. Pròbáld meg a masszírozást le-föl irányban a nyaki izmain.Kis testápolò,ès egy egèsz testes masszázs a babának is jò.sőt.
DE.... szárazon sose nyomkodd,maszírozd.
Nekünk hamar meglátszott az eredmény
Remèlem segítettem
Mi 6 hetes kora óta járunk, először erre figyeltem fel én is (kb akkor a fiam 4 hetes volt) mindig egy irányban tartotta a fejét. A gyermekorvosunk ajánlotta a Dévény tornát, azóta járunk, most 7 hónapos, de még sok- sok munka van/lesz. Neki méhen belüli rendellenes tartása volt (5 kg-mal született és kevés volt a pocakomban a hely) ebből kifolyólag a mozgásfejlődése is lassabb, de már szépen tudja fordítani a fejét és ahogy előttem is írták most a biccentés ami nagy probléma nála. (Sajnos a koponya csontjai is el vannak a picit csúszva a fiamnak :( )
Szerintem is mindenképpen keress fel egy "dévényes" gyógytornászt, én nagyon hálás vagyok nekik már most!
Ha érdekel valami nyugodtan írjál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!