Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon száraz a 6 hónapos...

Nagyon száraz a 6 hónapos kislányom hasán, mellkasán a bőre! Mit tehetnék? Viszket is neki!

Figyelt kérdés
Kb. 1 hete vettem észre, azóta minden peluscserénél bekenem babaolajjal, sőt még néha többször is, mégsem látok nagy változást! Mit tegyek vigyem orvoshoz?? Mitől lehet? Ja és gyógyszertári fürdetőkrémmel fürdetem azóta!
2009. okt. 2. 11:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a babaolaj is irritálja. Mi gyógyszertári ápolókrémet használunk a mai napig, pedig már 11 hónapos a kislányom, de ez vált be. Ugyan olyan kiszerelésben van, mint a fürdető.
2009. okt. 2. 11:41
 2/6 anonim ***** válasza:
a babaolaj nem a legjobb, vegyél neki mandulaolajat, ami nem ásványi, hanem növényi, színtelen, szagtalan, de nagyon jól használ! mivel fürdeted? az sem mindegy ebben a korban a fürdetőkrém a legjobb...
2009. okt. 2. 11:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Babaolajat ne használj,csak gyógyszertári napraforgóolajat. De inkább a gyógyszertári fürdetövel kenegesd. Gondolom úgy fürdeted,hogy bekened a krémmel és utána fürdeted.
2009. okt. 2. 12:05
 4/6 anonim ***** válasza:
babaolajjal ne kend!!! nekünk a dokinéni írt fel testápolót. két nap alatt elmúlt.
2009. okt. 2. 13:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor a babaolajat "el is felejtem"!!!!!
2009. okt. 2. 13:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Babaolajjal abszolút ne kend!!!

Valamint érdemes bőrgyógyászhoz is elvinni, lehet hogy száraz ekcémája van.

2009. okt. 2. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!