Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek nagyobb pelus...

Szerintetek nagyobb pelus kell? Ti mekkorát használtok?

Figyelt kérdés

Fiam 11 hónapos, 10.5 kg és 77 cm. Pampers 4-es pelust használunk + Huggies 4-est éjszakára, de egyre többet átázik. A Huggies 5ös nagy volna? Mi a különbség a Pampers 4 és 4+ között. Ti kb mikor váltottatok ezekről?

/Hosszú baba, átlagos testalkattal/

2009. okt. 2. 11:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam is 11 hónapos és 10 kiló. Mi Babylove 4-et használunk. Teljesen jó, éjszakára és nappalra is.

Nyugodtan vedd meg a nagyobbat és bróbáljátok ki. Nem veszthetsz sokat, ha most mégsem lenne jó, akkor majd később használjátok el.

2009. okt. 2. 11:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi éjszakára Liberót használunk. 10,5 kg-osnak már jó az 5-ös méret.

Egyébként szerintem nagyban függ, hogy este mennyit iszik.

Akinek nem szopik, illetve a tápszert sem akarja meginni, annak nincs annyi pisi éjjel sem.

2009. okt. 2. 11:25
 3/8 anonim ***** válasza:

SZia!

Az én fiam 13és fél kiló, 2 éves lesz 2 hét múlva, és kb 1 hónapja kellett volna 4+osra áttérnünk, mert már kicsi rá a 4-es.

2009. okt. 2. 11:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor Pampersől mindenképp +-t veszek, de a Huggiesból még nagy volna az 5. Mit adjak rá éjszakára, mindig átázik?
2009. okt. 2. 11:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Az én kisfiam 10kg körül van én a Liberó 5-öst használom.Szerintem a legjobb!
2009. okt. 2. 11:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Az én fiam 16 hós, 10,5 kg, 85 cm. liberoból 5-öst, minden másból 4-est használunk.

Szerintem nem a mérettel van a gondod, hiszen ezzel a súllyal-hosszal még bőven jónak kellene lenni a 4-esnek. Szerintem a pampers és a huggies is viszonlag vékony fajták, nappalra jó, de éjjelre én a helyedben kipróbálnám mondjuk a liberot(5-ös), vagy nagyon jó a dm babylove(4-es)és olcsóbb is.

2009. okt. 2. 12:45
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam 13 hós kb 11 kg és 80 cm. Már elég régóta (több hónapja) éjjelre a Huggies Prémiumból 5-öst használunk, előtte mindenben átázott, azóta sosem. Nappalra 4-es lila tescós van rajta, az is jól bírja.
2009. okt. 2. 13:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Váltunk!!
2009. okt. 2. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!