Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A ti babátok hogy ébred?

A ti babátok hogy ébred?

Figyelt kérdés
A ti babáitok hogy ébrednek? Egyből sírnak, vagy szépen, nyugodtan? Nálunk változó.. Amikor nyugodtan ébred, akkor nincs baj, aranyosan nézelődik, kiveszem az ágyából, tisztába rakom. Viszont felmerül benne, hogy vajon éhes? Mert mondjuk időben ébred, épp aktuális lenne a következő etetés, de az én kicsim vigyorogva gagyog, jelét sem adja éhségnek. Vagy a másik: sírva ébred.. vajon éhes? Vagy csak nyűgös? :) Ááá, néha úgy érzem, irtó nehéz tudni, hogy most mi van..
2013. máj. 16. 11:28
 1/4 anonim ***** válasza:
minden alkalommal nyögve ébred,mintha mázsát kellene felcipelnie valahová. kínlódik, forgolódik, vörösödik... és ez az éhes-nem éhes nekem is mindig nagy dilemma!
2013. máj. 16. 11:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha éhes lenne, jelezné. Legalábbis az 5 hónapos lányomnál már felismerem az "éhes vagyok, azonnal adjál enni" sírást, nyöszörgést.

Egyébként minden reggel mosolygósan, vidáman ébred, elnézelődik, játszik az ágyában fél órát is, megvárja, amíg bemegyek hozzá.

A nappali alvásoknál viszont van, hogy sírva ébred fel és nyűgös. Ez akkor van, ha valami miatt nem tud aludni vagy nem fárad el eléggé, csak 20-30 percet alszik és nem kipihenten ébred.

2013. máj. 16. 11:37
 3/4 anonim ***** válasza:
nekünk volt egy időszakunk mikor sírva kelt, nem jöttünk rá miért igaz az a délutáni alvásoknál volt de akkor estig üvöltött. amúgy nem volt gond.
2013. máj. 16. 12:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Éjszaka nyöszörögve,reggel habzzssda,sikítás,eö és röhögés :D
2013. máj. 16. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!