Hány hónaptól lehet kenguruba hordani menetiránnyal megegyezően hordani a babát?
Szia!
Kenguruban ahogyan neki tetszik szerintem kb 3-4 hónapos kortól hordhatod a babádat. lényeg ne órákat töltsön benne, mert nagyon elfárad és aludni sem tud úgy igazán pihentetőt. Én mindkét gyerekem 4 hónaposan kezdtem így hordani, nekem háttal voltak, mert úgy tudtak nézelődni. Ilyenkor már biztosan tartják magukat. De pl 1 óra kenguruzás után elfáradnak. Olyankor jó ez amikor valamiért szükséged van mindkét kezedre.
Ez a közlekedés rovat!
Éppen ezért gondolom, hogy az autóban akarod kenguruban szállítani! Ebben az esetben, ha csak egy mód van rá tedd be egy hordozóba, abban lehet biztonságosan rögzíteni a babát! Ha a kenguruban van, csak rajta keresztül tudod az övet bekapcsolni, és egy erős fékezésnél sérülhet! Öv nélkül meg mégjobban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!