Mennyi idös kortól lehet a babát menetiránnyal megegyezöen tolni a kocsiban, tehát nekünk háttal?
Ilyen h... kérdést, már bocs.
Nekem lehet fordítgatni és én úgy szoktam tolni, hogy a nap ne süssön a szemébe.
Szia!
Nem kérdeztésl hülyeséget.
Én azt olvastam, hogy sokkal kiegyensúlyozattabbak lesznek azok a babák, akiket sokáig toltak úgy, hogy közben látták a szüleiket. (ezt kísérletekkel igazolták, nem én találtam ki, mielőtt még lehúznak)
Az én kislányom 9,5 hós, nekünk is két irányból tolható kocsink van, de én még mindig úgy sétáltatom, hgoy velem szemben van. Néhányszor próbáltam átfordítva, meg a sportkocsink is csak előre néz, de olyankor folyamatosan forgott hátra, hogy lásson, így maradt velem szebmen :)
Próbáld ki, a te babád, hogyan reagál!
Szia!
Én 2 hós kora óta előre fordítva tolom, direkt azért, hogy tudja, a séta nem anyáról szól. + a babakocsim is olyan, eleinte hordozót raktam a vázra, majd a sportrészbe a mózest.
Most 8 hós, nem igényli, hogy lásson, ha sétálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!