Akik használnak kengurut, milyen idősen raktátok bele a babátokat? És kerékpározni lehet vele?
hát én nem használtam, de elképzelni se tudom, hogy abban valaki biciklizne:O baleset veszélyes.
és a kenguru állítólag nem jó, vannak ezek a kendők, azt szokták ajánlani.
3 hónapos volt, amikor először kenguruba tettem. Nagyon ritkán használtam egyébként, havonta 1-2 alkalommal csak. Tényleg nem a legjobb a babának, de ha nem mindennap használjátok, hanem csak néha-néha, akkor nem gond.
Kerékpározni pedig nem kerékpároznék vele.
A kenguruk többsége nem túl egészséges, mert keskeny az ülepük, a baba lába lóg benne, holott terpeszben kéne lennie; a hátuk vagy túl merev, és nem illeszkedik a baba gerincvonalához, és az kiegyenesedik benne, vagy túl lazák, és nem támasztják a babát kellően.
Biciklizni semmiképp sem bicikliznék. Ha valami rád van kötve elől, nehezebben mozogsz, nehezebb kormányozni, fékezni is. Egy hirtelenebb megállásnál ha előredőlsz, a baba simán lefejeli a kormányt. Van olyan ismerősöm, aki hátraköti mei tai-ban a gyerkőcöt, és úgy megy vele, de az kevésbé veszélyes, mert ugye a gyerek hátul van, de én azt sem tartom túl biztonságosnak, hátibabával sem bicikliznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!