Most olvastam a neten, hogy régen már 6 hetes korban almapépet adtak a babáknak. Mit gondoltok? Most miért van az, hogy 5-6 hónapig várni kell még a tápos babákkal is, hogy kaphassanak répalevet, almapépet, stb?
20-30 év múlva majd a mi gyerekeink is furcsán néznek ránk, ha tanácsot akarunk adni. Ők is csodálkozni fognak, hogy túlélték a babakorukat.
Amúgy nekem 8 éves a nagyfiam, akkor még 3,5-4 hónapos kortól ajánlották a hozzátáplálást anyatejes babánál.
Arra mondjuk kíváncsi vagyok, van-e összefüggés a kései hozzátáplálás (8-10-12 hónapos korban) meg a rengeteg allergiás beteg között.
azt a fent említett konyvet én is megkaptam anyosomtol, mikor a fiunk megszuletett:)) Volt is belole pár nézeteltérésunk (kávé, szalonna pl)
Régen sokmindent másképp csináltak, ugy gondolom, hogy ahogy az ido telt és felnott egy generácio, bizonyos dolgoknak elojott a kovetkezményuk is, okosabbak lettunk. Miért is ne akarnánk jot a gyerekunknek? Bár én a magam részérol valammi elfogadhato kozéputat keresek, mert bizony szerintem is vannak tulkapások néhány hozzátáplálási táblázatban.
Nem hiszem, hogy a tápszergyárto cégek uzleti huzása lenne, biztosan meg kell rá érnie a babának, az emésztorendszerének. Amugy el sem tudom képzelni, hogy tudtam volna etetni husilevessel a 3 honapos, ulni nem tudo gyerekeimet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!